Sisäaktiviteetit

Oli ulkona mikä keli tahansa, rohkaise verkostoitumista ja yhdessä työskentelyä sisällä toteutettavien tiimiaktiviteettien avulla

Tiimiaktiviteetit voivat olla yhtä tehokkaita ja mukaansatempaavia niin sisätiloissa kuin ulkona toteutettuina. Varta vasten sisätiloihin suunniteltujen ryhmäyttämisaktiviteettien avulla tuot eloa mihin tahansa kokoukseesi ja tapahtumaasi. Saat käyttöösi tehokkaat apuvälineet osallistujien aktivoimiseen, ydinviestien tukemiseen ja tärkeiden tavoitteiden täyttymiseen. Tiimiaktiviteettien avulla pystyt myös rytmittämään aikatauluja ja tuomaan kevennystä ja piristystä tiiviin asiasisällön vastapainoksi.

Käytettävissäsi on koko joukko fiksuja vaihtoehtoja, jotka sopivat asettamiisi aikarajoihin ja tavoitteisiin. Kun työkumppanit eivät tunne toisiaan, lyhyt verkostoitumisharjoitus, kuten Tunnen Itseni, Tunnen Sinut, saattaa olla sopiva aloitus keskustelun herättämiseksi ja ryhmän sitoutumisen nopeuttamiseksi. Kun aika on kortilla, tehokkaat piristäjäaktiviteetit, kuten Boomtime, nostattavat nopeasti yhteishengen ilman, että aikaa viedään muulta sisällöltä.

Aikataulujen antaessa myötä voit hyödyntää pidemmälle vietyjä bisnespelejämme. Everestin valloitus on esimerkki tablettipohjaisesta simulaatiosta, joka haastaa tiimin tutkimusretkelle Everestin huipulle - vaativa tehtävä, jossa tutkaillaan riskinhallintaa ja joustavaa tiimityötä tarjoten alustan heijastaa havaintoja takaisin työpaikalle.

Yksi tärkeimmistä käyttötarkoituksista sisäaktiviteeteille on myös motivoida osallistujia työskentelemään yhteistyössä ja saavuttamaan konkreettisia tuloksia yhdessä. Esimerkiksi Isompi Kuva ja Koodinmurtajat vaativat yhteistyötä monimutkaisten yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tahti puikoissa! on kenties harmonisen ryhmätyön äärimmäinen esiintymismuoto - erittäin tehokas ja tunteita herättävä sisäaktiviteetti, joka haastaa organisaatiosi löytämään yhteisen sävelen ja muodostamaan kokonaisen sinfoniaorkesterin - vain kahdessa tunnissa!

Tutustu aiheeseen liittyvien tiimiaktiviteettien valikoimaan.
Tarvitsetko apua päätöksentekoon? Etsitkö jotakin muuta?

Ota yhteyttä

Related Articles