Kingfisherin hankintayksikkö aktivoitui ulkoilmassa

Julkaistu 4.6.2017

Kansainvälinen vähittäiskauppayritys Kingfisher Sourcing Organisation (KSO) osallistui Läpimurtoon, joka on sarja lyhyitä ja ytimekkäitä kilpailuhenkisiä tiimihaasteita. Ulkona järjestettävä (tarvittaessa myös sisätiloissa) Läpimurto sisältää nopeatempoisen sarjan strategisia ja kilpailuhenkisiä interaktiivisia harjoituksia, joissa tiimien on kerättävä mahdollisimman paljon pisteitä annetussa ajassa saadakseen pisteitä tulostaulukkoon. Koko organisaatio jaetaan 8-10 hengen tiimeihin ja tiimit osallistuvat esimerkiksi seuraavanlaisiin aktiviteetteihin:


Päistikkaa

Strateginen haaste, jossa tiimit hyödyntävät erilaisia valmiiksi annettuja välineitä ja rajattua määrä vettä saadakseen esineen kellumaan suuressa laitteessa nopeimmassa ajassa. Voittoon vaaditaan innovatiivista ja luovaa ajattelutapaa.

Seuraava askel

Innovatiivinen tehtävä, jossa tiimit seisovat valmiiksi painetulla matolla, jossa on ruudukollinen numeroituja ympyröitä. Heidän haasteenaan on liikkua yksi kerrallaan yhdistäviä solmuja pitkin omasta numerostaan omaan väriinsä. Tässä suurikokoisessa ongelmanratkaisupelissä tarvitaan runsaasti suunnittelua ja ongelmanratkaisutaitoja.


Tuhatjalkaistiimi

Tiimin jäsenet liitetään toisiinsa jaloistaan suurilla suksilla ja heidän on kuljettava yhdessä merkityn radan läpi suorittaakseen erilaisia viestikisoja. Radan keskivaiheilla on ylitettävä aita ja aikaa voi hukata tai säästää tiimin jäsenten vaihtaessa suksia merkityillä varikkopisteillä.

Ballista

Luova rakennushaaste, jossa tiimit rakentavat bambusta, pyörän sisäkumeista ja narusta keskiaikaisen katapultin. Heidän on kyettävä ampumaan tietty pallo ja tiimin eri jäsenten on saatava pallo kiinni. Jokainen onnistunut koppi tuo pisteitä tulostaulukkoon.

Lopuksi kaikki pisteet lasketaan yhteen ja ensimmäisiksi, toisiksi ja kolmansiksi tulleet palkitaan.

“Läpimurto on erinomainen lisä mihin tahansa tiimikonferenssiin, sillä se tarjoaa osallistujille mahdollisuuden päästä ulos, kilpailla toisiaan vastaan ja pitää tuhottomasti hauskaa"

Herra Valery Cussenot, toimitusjohtaja, KSO Hong Kong

Kaikki Case-esimerkit