the unifying power of music

Crescendo: elegantti, tyylikäs - ajallaan ja budjetissa

Julkaistu 13.5.2018, julkaisija Guy Baker

Musiikin opettelu synnyttää uusia neurologisia polkuja. Musiikki on tunteellista, ajatuksia herättävää ja palkitsevaa. Soitantaa-ohjelman upean menestyksen innoittamana olemme luoneet uuden klassisen musiikin ryhmäaktiviteetin, joka sopii täydellisesti kiireisiin konferenssiaikatauluihin: Crescendo!

Upea Crescendo -ohjelma tekee tiimistäsi esiintyvän jousiorkesterin alle tunnissa. Se on todella mahdollista.

Asiantuntevien ohjaajien opastuksella tiimille esitellään viulu ja alttoviulu ja opetetaan soittamaan ainutlaatuinen sävellys, joka on tehty tätä tapahtumaa varten. Vaikkei olisi aiempaa kokemusta musiikki-instrumenteista, tunnin jälkeen kaikki soittavat yhdessä kaunista musiikkia (taustanauhan avulla). Takuulla!

Mistä idea alun perin lähti?

Lanseerasimme ensimmäisen, uraa-uurtavan klassisen musiikin ryhmäyttämisaktiviteetin, jonka nimi on Soitantaa,’ jo vuonna 2006. Siitä saakka monet isot yritykset ovat osallistuneet haasteeseen. Se on ollut meille iso menestys kautta maailman ja se on asiakkaiden suosiossa.
Vuosien saatossa olemme huomanneet, että monet asiakkaat haluavat kokea klassisen musiikin aktiviteetteja, mutta heillä ei ole aikaa mahduttaa Soitantaa! aikatauluunsa, eikä se sovi heidän budjettiinsa. Siksi kehitimme Crescendon. Crescendo on kustannustehokas vaihtoehto, joka saadaan helposti mahdutettua tiukkaankin konferenssiaikatauluun. Se voidaan toteuttaa yhdessä huoneessa, joten ei ole tarvetta hankkia erillistä tilaa.
Catalyst Globalin johtaja Mark Davenport kertoo, kuinka Crescendo syntyi

Catalyst tarjoaa nyt kaksi uskomatonta klassisen musiikin yhteishenkeä kohottavaa ohjelmaa, jossa on laadukkaat instrumentit ja taatut tulokset. Klikkaa linkkiä saadaksesi lisätietoa näistä hauskoista ja ainutlaatuisista aktiviteeteista:

Crescendo Orchestrate!

Guy Baker

Catalyst Globalin perustaja-johtaja

Guy visioi ryhmäyttämiskonseptien luomisen ja kehittämisen ja ryhtyi sitten vakuuttamaan maailmaa niiden hyödyistä.

Kaikki artikkelit

Lue myös nämä