The infinite loop

Astu ryhmäyttämisen uuteen maailmaan virtuaalitodellisuuden avulla

Julkaistu 14.4.2019, julkaisija Jonathan Hazley

Ryhmäyttäminen on aina ollut oleellinen osa myönteisen työympäristön luomista. Etuja on paljon, aina henkilökunnan rohkaisemisesta yhteistyöhön toisten vahvuuksien ja heikkouksien oppimiseen ja ymmärtämiseen, jolloin voidaan varmistaa, että jokainen saa tarpeeksi tukea työpaikalla. Ryhmäyttämistä voidaan käyttää kommunikaation tukemiseen, ajanhallinnan kohentamiseen sekä yksilöiden välisten siteiden lujittamiseen heidän kilpaillessaan toisiaan vastaan tai tehdessään yhteistyötä päihittääkseen vastapuolen tiimit.

networking team building

Miksi ryhmäyttämistä?

Ryhmäyttäminen edistää työntekijöiden välistä osallistumista ja voi auttaa uusia tulokkaita murtamaan muureja, jolloin tunnelmasta tulee rentoutuneempi sosiaalista kanssakäymistä ja yhteisen sävelen löytämistä varten.

Kun pyritään rohkaisemaan vastahakoista tiiminjäsentä osallistumaan ryhmäyttämiskokemukseen, huomataan kuitenkin usein, että hän keskittyy kielteisiin seikkoihin, kuten ajankäyttöön kiireisenä päivänä tai haluttomuuteen olla mukana sosiaalisissa aktiviteeteissa.

Koska ryhmäyttäminen on erinomainen tapa kehittää kommunikaatiota tiimin sisällä, kannattaa keskustella henkilökunnan kanssa ennen ryhmäyttämistapahtuman järjestämistä. Kysy sopivaa päivää tai aikaa tapahtuman järjesteämiselle ja keskustele tarpeesta jättää aikaa työtehtävien hoitamiselle ensin.

Jos päivämäärä ja aika sen sijaan määräytyvät ulkoisten seikkojen vuoksi, voit vaihtoehtoisesti pyrkiä saamaan tiimisi heittäytymään mukaan muilla tavoin. Voit esimerkiksi jakaa ideoita ja ajatuksia ryhmäyttämismahdollisuuksista ja pyytää tiimejä äänestämään siitä, mihin ottaisivat mieluiten osaa.

Hyvä kommunikaatio alkaa johdon ja henkilökunnan välistä. Kun tämä on kunnossa, saat enemmän tukea ryhmäyttämistapahtuman järjestämiselle, jossa jokainen on mukana.

Flat out F1

Tehkää ryhmäyttämisestä jännittävää

Sen sijaan että turvautuisitte perinteisiin ryhmäyttämisaktiviteetteihin, tapahtumanne pitäisi saada aikaan jännitystä. Ihanteellisesti se olisi jotakin uutta tai erilaista - sekä toisi mukanaan elintärkeää kilpailuhenkeä!

Nykyaikainen ryhmäyttäminen mahdollistaa tämän. Kun mahdollisuutena on rakentaa ja kilpailla ajoneuvoilla, kuten F1-kilpa-autolla ja regatta-veneellä, opettaa koko tiimi soittamaan orkesterimusiikkia yhdessä, tai jopa päihittää ajastin pakenemalla kiperistä tilanteista, nykypäivän ryhmäyttämisellä ei ole rajoja.

Ryhmäyttämisen pitäisi olla jännittävää! Kun mainitset ryhmäyttämisen henkilökunnallesi, vastineeksi pitäisi kuulua riemunkiljahduksia sekä kiinnostunutta ja odottavaa jutustelua. Jos tuloksena on kuitenkin valitusten tai huokausten kuoro, tarvitsee lähestymistapa ryhmäytymiseen kenties täysremontin ja mahdollisuuksien mukaan koko henkilökunta on sisällytettävä toimintaan. Näin jokaisesta tuntuu, että hänen mielipiteellään on väliä, vaikka kyseessä olisikin vain nopea ja yksinkertainen äänestys aktiviteetista.

red alert

Teknologia ryhmäyttämisessä

Nykypäivän ryhmäyttäminen tarjoaa mahdollisuuksia teknologiaa hyödyntäviin ryhmäyttämisaktiviteetteihin, joissa on mukana jännittäviä laitteita ja vempeleitä, jolloin pelkästään fyysisiä tai henkisiä haasteita sisältävästä ryhmäyttämisestä tulee täysin digitaalisen lähestymistavan omaavaa toimintaa.

Yhteistyötä korostava tiimitapahtumamme, Our collaborative team event, Hälytystila, on erinomainen esimerkki ryhmäyttämiskokemuksen pelillistämisestä teknologian avulla. Jokainen tiimi saa laatikon, joka sisältää kuusi haastavaa, teknistä pulmaa, jotka tiimien on ratkaistava voidakseen pysäyttää tuhoisan tietokoneviruksen, joka tuhoaa järjestelmää. Koska jokainen huoneessa oleva laatikko on ratkaistava tehtävän suorittamiseksi, tiimien on käännyttävä toistensa puoleen ja tehtävä yhteistyötä saadakseen viruksen karanteeniin.

Peli rohkaisee kehittämään taitoja, kuten strategista ajattelua, ajanhallintaa ja innovaatiota. Väki kuitenkin unohtaa nopeasti taidot, joita he ovat harjoittelemassa, uppoutuessaan näiden teknisten pulmien tarjoamaan hauskanpitoon.

The infinite loop

Ryhmäyttämisen seuraava taso

Kutsumme sinut kokeilemaan ryhmäyttämisen tulevaisuutta - virtuaalitodellisuutta.

Virtuaalitodellisuutta hyödyntävä ryhmäyttäminen tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden astua uuteen, digitaaliseen maailmaan, jossa tosimaailman säännöt eivät enää päde. On kehitetty virtuaalitodellisuuspelejä, joissa voi lentää, maalata kolmiulotteisesti, seistä maailman huipulla tai jopa siirtyä tulevaisuuteen - mahdollisuudet ovat oikeasti rajattomat.

Virtuaalitodellisuus on ryhmäyttämisen seuraava kehitysaskel ja henkilökuntasi on varmasti innoissaan voidessaan kokeilla hieman epätavallisempia ryhmäyttämistapahtumiamme.

The infinite loop

Loputon luuppi - virtuaalitodellisuutta hyödyntävää ryhmäyttämistä

Loputon luuppi on upouusi virtuaalitodellisuutta hyödyntävä ryhmäyttämistapahtumamme ja loistava tapa rohkaista käyttämään sekä henkilökohtaisia että tiimitason taitoja useilla eri osa-alueilla, kuten verkostoitumista, yhteistyötä, konfliktinhallintaa, strategista ajattelua, sitoutumista ja ajanhallintaa.

Henkilökunta jaetaan valkohattuhakkereiden ryhmiin, jotka ovat saaneet tehtäväkseen supersalaisen tehtävän, joka pitää sisällään tosimaailman ja virtuaalimaailman välillä tasapainottelua virtuaalimaailmaan jumiin jääneen miehen pelastamiseksi.

Tiimeille annetaan yhden virtuaalilasit tiimiä kohden, joita yksi tiiminjäsen kerrallaan voi käyttää "käydäkseen" virtuaalimaailmassa. Siellä heidän täytyy kuvailla ympäristöään muille tiiminjäsenille, jotta he voivat parhaansa mukaan ratkaista tosimaailman arvoituksia, avata joukon ovia ja vapauttaa jumiin jääneen pelaajan virtuaalisesta vankilastaan.

Tiimien on kilpailtava toisiaan vastaan ja he pystyvät näkemään edistymisensä kilpaileviin joukkueisiin verrattuna päänäytöltä.

The infinite loop

Seuraavan ryhmäyttämistapahtumanne varaaminen

Jos henkilökuntanne ei koskaan aiemmin ole kokenut virtuaalitodellisuutta tai jos haluat edistää innostusta ja odottavaa mielialaa ryhmäyttämispäivän suhteen, tässä on juuri oikea tapahtuma!

Vaikka virtuaalitodellisuudesta tulee vähitellen kuluttajaystävällisempää, korkeat hinnat ja tarve hankkia liian monia virtuaalilaseja ammattitason varusteineen karkottaa joitakin ihmisiä. Virtuaalitodellisuutta hyödyntävän ryhmäyttämistapahtumamme avulla henkilökuntanne saa mahdollisuuden käyttää mahtavia teknisiä välineitä ja kehittää samalla arvokkaita taitoja, mikä rohkaisee myös elintärkeään henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Jos olet kiinnostunut varaamaan virtuaalitodellisuutta hyödyntävän ryhmäyttämispäivän tai haluaisit haluaisit tietää lisää tekniikkapohjaisista ryhmäyttämistapahtumistamme, ota yhteyttä myyntitiimiimme ota yhteyttä -sivumme kautta.

Jonathan Hazley

Team Challenge Companyn toimitusjohtaja

Intohimoa ainutlaatuisten ryhmäyttämisohjelmien luomista, suunnittelua ja järjestämistä kohtaan yritystiimien kehittämiseksi ympäri Iso-Britannian.

Kaikki artikkelit

Lue myös nämä