Täyttä Vauhtia: Mennään Bussilla

Rakenna, koristele ja kisaa omalla tiimibussilla

3 - 4 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
20 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Tiimit saavat käyttöönsä isot pahvilevyt, yksinkertaiset työkalut ja yksityiskohtaiset rakennussuunnitelmat. Tehtävänä on rakentaa materiaaleista bussi - aikataulussa pysyen ja resursseja tehokkaasti halliten.

Kun lopputulos on kirkkaana mielessä, joukkueiden tulee valjastaa parhaat projektinhallintataitonsa käyttöön, jotta he saavat projektin valmiiksi ajoissa rajallisilla resursseillaan. Sopivasti haastava projekti On on mahdollista pilkkoa pienemmiksi tehtäviksi ja jakaantua työryhmiin, joille tehtävät määritellään, delegoidaan ja selvitetään, ja joissa jokaisen yksilön osuus on oleellisen tärkeä lopputuloksen kannalta.

Kun bussit on saatu valmiiksi, ne koristellaan asiaankuuluvilla kylkimainoksilla, jotka voidaan valita vahvistamaan brändinne viestiä tai kokouksen teemaa.  Parhaat bussit palkitaan.

Haastetehtävän päätteeksi joukkueet menevät bussilla kilpaillen toisiaan vastaan bussipysäkkien välillä. Kun kyseessä on näyttävä kookas kuljetusväline, hauskuus ja nauru säestävät tätä hyväntahtoista kilpailua.

Hyötyä ja tuloksia

Mennään bussilla opettaa osallistujille yhteistyön, tärkeiden voimavarojen ja ajanhallintataitojen hyödyntämisen tärkeyttä.  Heidän täytyy paitsi ymmärtää mikä on kokonaistavoite, myös jakaa monimutkainen projekti ajallisesti tehokkaiksi, selkeästi määritellyiksi alatehtäviksi. Kun huolellisen tehtävämäärittelyn ja viestinnän keinoin on varmistettu, että jokaisella joukkueen jäsenellä on selkeä rooli, jonka tärkeyden kokonaiskuvassa hän myös ymmärtää, ollaan jo lähellä positiivista lopputulosta. Samalla opitaan oleellisia projektinhallintataitoja. Joukkueet oppivat, että mahdottomalta ensin vaikuttava asia onkin saavutettavissa, kun yksilöt tavoittelevat yhteistä päämäärää. Tehokas yhteistyö ja toimien koordinointi joukkueena ovat keskeistä. He myös huomaavat, että todellinen johtajuus ja mahtavimmat ideat saattavatkin tulla henkilöltä, jolta niitä vähiten odottaa.

CSR-ideoita

Mennään bussilla sopii mainiosti varainkeruuseen ja hyväntekeväisyyshankkeisiin.  Joukkueet voivat lyödä vetoa ajokisassa, tai viedä tapahtuman seuraavalle tasolle ja hankkia ennakkoon sponsoreita, joiden mainokset koristavat bussin kylkiä. Mainoksista saadut varat ohjataan valitulle hyväntekeväisyyskohteelle.

Mahtava tapa korostaa tehokkaan kommunikaation ja strategian kehittämisen tärkeyttä yhteistyöprojektin suorittamisessa rajoitetussa ajassa. Kiva päästä ulos, pitää hauskaa yhdessä ja päästä pois myös näytön äärestä!

Pandora

Request a Quote