Selviytyjät

Survival-oppeja kaikille

3 - 8 tuntia
Ulkona
Kilpailuhenkinen
10 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

When the going gets tough, the tough get going...

Todella innostava selviytymishaaste, joka tapahtuu kaukana kaikesta. Ohjelma on suunniteltu maksimissaan 25 hengelle ja voidaan toteuttaa missäpäin maapalloa hyvänsä. Kun kodin tuttu mukavuus jää taakse, tiimien tulee kehittää nopeasti yhteisen luottamuksen tunne ja keskinäinen riippuvuus. Henkijäämistaitoja pääsee testaamaan heti, ja kun taidot kasvavat ja tiimin yhtenäisyys ja identiteetti asettuvat kohdalleen, joukkojen taistelutahto kohoaa!

Seikkailu on ainutlaatuinen yhdistelmä teatteria, viihdettä ja monimutkaisia vaiheita, mukana aina tärkein ainesosa – HAUSKUUS!

Hyötyä ja tuloksia

Selviytyjissä osanottajat viedään pois tavallisesta ympäristöstään ja haastetaan oppimaan uusia taitoja. Ryhmän jäsenet oppivat luottamaan ja kunnioittamaan muita ryhmänsä jäseniä, joista monilla on erilainen työtapa omaan tyyliin verrattuna. Ympäristö on kontrolloitu ja vaikka aktiviteetit ovatkin haastavia, pidetään huolta siitä, että kaikki ovat mukana ja suorittavat aktiviteetin loppuun tuntien saavuttaneensa johtakin henkilökohtaisella tasolla. 

Request a Quote