SarjakuvaSankarit

Tiimit lyövät ideansa sarjakuvaksi

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
10 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Suunnittelua, kommunikointia ja luovuutta edellyttävä tehtävä, joka perustuu jättimäiseen sarjakuvaan. Kaikkien joukkueiden haasteena on työskennellä yhdessä ja luoda hauska sarjakuva suuriin, etukäteen piirrettyihin tyhjiin ruutuihin. Ruuduissa on tietty järjestys, mutta ei vihjeitä siitä mikä se on, joten vilkasta keskustelua tulee siitä, mikä sopii mihinkäkin. Tapahtuma kulminoituu sarjakuvan esitykseen – todella viihdyttävä loppuhuipennus tälle hauskalle ja ajatuksia herättävälle tehtävälle. Konferenssien avainviesti jää varmasti mieleen tämän jälkeen.

Hyötyä ja tuloksia

Tapahtuma huipentuu sarjakuvan "live-esitykseen", jossa jokainen tiimi tuo tuotoksensa esille - erittäin viihdyttävä loppuhuipennus hauskalle ja ajatuksia herättävälle aktiviteetille. SarjakuvaSankareissa yhdistyvät hyväntahtoinen hauskanpito mieleen painuvaan tapaan vahvistaa konferenssin ydinsisältöä, ja lopputulos voi tietenkin koristaa salia lopputapahtuman ajan.

Etsittyämme formaattia, jonka avulla voisimme varmistaa, että osanottajat olivat omaksuneet ja ymmärtäneet konferenssin sisällön, olimme tyytyväisiä siihen, että valintamme oli SarjakuvaSankarit. Se täytti odotuksemme ja loi hauskan muiston, jota kaikki edelleen muistelevat.

Alstom

Request a Quote