Paint A Part

Jaettua yhteistyön iloa – välimatkasta huolimatta

30 minuuttia - 1 tunti
Sisällä
Kilpailuhenkinen
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Paint A Part sytyttää tiimisi luovuuden liekkeihin ja rohkaisee jättämään teknologian hetkeksi sivummalle. Posti tuo kullekin osallistujalle taidemaalarisetin ja esiluonnostellun kanvaksen, josta löytyy ääriviivat saajalle henkilökohtaisesta aiheesta. Kun teos on viimeistelty, jokainen osallistuu hauskaan, interaktiiviseen taideteemaiseen online-showtapahtumaan, jossa huomion keskipisteinä ovat tiimin upeat luomukset.

Viimeistellyistä maalauksista voidaan nauttia joko yksittäisinä teoksina, laittaa jakoon ryhmän virtuaaliselle galleriaseinälle tai ripustaa ne näyttävänä installaationa toimiston yhteisiin tiloihin.

Hyötyä ja tuloksia

Paint A Part tarjoaa tiimeille ja sen jäsenille oivan tilaisuuden olla taas lähemmin tekemisissä toistensa kanssa, oltiinpa sitten etätöissä tai muuten oltu välimatkojen erottamina. Itse kukin saa aimo latauksen itseluottamusta ja samalla löytää uusia puolia työtovereistaan. Se, että saa jakaa muille kokemustaan ja näkemystään, rakentaa yhteistä henkistä pääomaa, josta voi ammentaa vastakin.

CSR-ideoita

Taideteokset voidaan varta vasten maalata ja lahjoittaa myös valittuun hyväntekeväisyyskohteeseen.

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoisen ja mukaansatempaavan yhdessä tekemisen merkeissä. Tiimisi voivat osalltistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilla tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme! Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous