Lohikäärmeryhmä

Rakenna lohikäärme ja laita se tanssimaan

2 - 4 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
10 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Lohikäärmeryhmä voimaannuttaa, edistää taiteellista ilmaisua ja proaktiivista viestintää tiimityön ja mielikuvituksen kautta. Kiinalaisessa historiassa tuskin mikään on yhtä yksinkertaisen eleganttia kuin lohikäärmetanssi. Kyläläiset kokoontuvat yhteen valmistamaan koristeellisia kunnianosoituksia myyttisille hahmoille, uskoen että ne tuovat viisautta, viriliteettiä ja runsaita satoja. Yhteistyön ja koordinoidun liikehdinnän avulla jopa 50 ihmistä muuttuu yhdeksi, kun lohikäärmeet esitellään paraateissa ja juhlissa kautta maan.

Tiimiyttämistyöpajassa luodaan tämä yksi maailman tunnistettavimmista perinteistä suunnitelmasta esitykseen asti. Jokaisen jäsenen rooli on oleellinen tässä upeassa tiiminvahvistustehtävässä menestyksen saavuttamiseksi. Aluksi rakennetaan: luovat lihakset vetreiksi, tiimityö teräväksi ja keskinäiset viestintätaidot käyttöön. Jokaisen tulee osallistua prosessiin, jossa harjoitellaan hyvää projektinhallintaa ja edistetään tiukkaa kumppanuusvalmennusta.

Rakentajilla on käytössään joukko välineitä, joilla he suunnittelevat oman esityksensä koreografian esiintyjiksi valittujen kanssa, luoden energisen ja harmonisen yhteistyön ilmapiirin. Tanssin ja musiikin yhteispelillä ilmaistaan jokaisen joukkueen oma, ainutlaatuiseksi suunnittelema lohikäärme. Joukkueille annetaan pisteitä luovuudesta, esiintymisestä, ja tiimityöstä ja voittajajoukkue julistetaan projektin päätteeksi.

Yritys voi toki päättää viedä lohikäärmeluomuksensa ihmisten ilmoille ja kerätä vaikkapa haluamaansa hyväntekeväisyyskohteeseen rahaa. Tämä inspiroiva haastetehtävä on loistava työkalu henkilöstön johtajuuden, yhteistyön ja nerokkuuden edistämiseen. Joukkueet saavat pitää lohikäärmeen pään muistona sitoutumisestaan ja menestyksestään siinä.

Lohikäärmeryhmä vie luovan tiimiyttämisen aivan uudelle innovatiiviselle tasolle. 

Hyötyä ja tuloksia

Projektinsuunnittelu, virheetön toteutus ja ryhmän luovuus yhdistettyinä tekevät Lohikäärmeryhmästä haastavan ja mieleenpainuvan ohjelman. Joukkueet arvioivat käsillä olevat tehtävät, muodostavat sen jälkeen erikoisyksiköt toimimaan rinnakkain, ja lopuksi kokoavat kaikki osaset yhteen. Sujuva ryhmärakenne ja monitaitoinen yhteistyö ovat menestyksen avaimia. Loppuhuipennuksen aikana jokainen lohikäärmetanssi koordinoidaan yhteen. Harjoituksissa joukkueet hitsaantuvat yhteen ja esityksessä vaaditaan poikkeuksellista johtajuutta ja tiimityötä.

CSR-ideoita

Jos rohkeutta riittää, luomukset voi viedä ihmisten ilmoille ja kerätä esityksellä rahaa valittua hyväntekeväisyyskohdetta varten.

Asiakkailta kuultua

Lohikäärmeryhmä on tehokas teemallinen luova ryhmäyttämisaktiviteetti, joka saa aikaan sitoutumista korkealla tasolla ja arvokkaita tuloksia kaikille mukana olijoille.

Valerie Cussenot, General Manager
KSO, Hong Kong

Pyydä tarjous