Yhdistetään ihmisiä

Julkaistu 22.10.2013, julkaisija Mark Davenport

Haastattelu

(Kaikki vastaukset ovat Lloydspharmacyn)

Mikä oli tapahtuman tarkoitus?

Henkilöstöosasto järjesteltiin uudelleen melko perusteellisesti, joten oli todellakin tarvetta yhdistää ihmisiä, sitouttaa heitä henkilöstöosaston uuteen visioon ja ilmapiiriin. Oleellinen osa henkilöstöhallinnon tapahtumapäivää oli halu yhdistää tiimi saamalla heidät osallistumaan jaettuun kokemukseen, joka olisi sekä ainutlaatuinen että ikimuistoinen.

Minulle Catalyst Teambuilding toimi luontaisena innoituksen lähteenä, ja vaikka käytänkin useampia tapahtumajärjestäjiä ja tiimiyttämisorganisaatioita... kun panokset ovat korkeat ja tarvitsen yritystä, joka hoitaa homman kotiin, käännyn aina ensisijaisesti Catalystin puoleen.

Miksi Catalyst Teambuilding?

Missä tahansa avaintapahtumassa on äärimmäisen tärkeää voida luottaa tapahtuman ammattitaitoiseen, asiakaskeskeiseen ja tekniseen toteutukseen. Catalystiä kohtaan tuntemani luottamus perustuu seitsemän vuoden kokemukseen korkealaatuisista tapahtumista... ylitettyihin odotuksiin ja organisaatioon, joka yksinkertaisesti ei ole koskaan tuottanut minulle pettymystä.

Miksi Tahti puikoissa?

Halusin jotakin todella ainutlaatuista... jotakin, joka haastaisi ihmisten ajattelutapoja ja kenties rajoittavia uskomuksia siitä, mikä on mahdollista. Valitsin Tahti puikoissa! -aktiviteetin ja tein tiivistä yhteistyötä myyntipäällikkömme kanssa tapahtuman, sen sijoittelun sekä kokemuksen räätälöimiseksi juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi.

Miten tapahtuma järjestettiin?

Pidimme tarkoituksella matalaa profiilia tapahtuman luonteesta, 70 hengen tiimin istuessa rauhassa kuvitellen olevansa vain kuuntelemassa muusikkoryhmää soittamassa jotakin sopivan rentouttavaa ja reflektointia kannustavaa musiikkia. Yllätys ja epäusko olivat melkoisia, kun osat vaihtuivat ja heille kerrottiin, että seuraavan kahden tunnin aikana he oppisivat soittamaan soitinta ja kokoontuisivat sitten takaisin yhteen soittamaan kappaleen 70 hengen orkesterina.

Kun kaikki olivat kiirehtineet nappaamaan haluamansa soittimet, tiimit jaettiin osiin - puupuhaltimet, jouset, lyömäsoittimet, jne. Seuraavan 90 minuutin ajan tiimit saivat tarkkaa opastusta kappaleen soittamiseen... askel askeleelta niin, että kukaan ei jäänyt jälkeen. Itseluottamus kasvoi ja mahdollisen tunteesta tuli käsinkosketeltavaa.

Onnistuiko se?

En olisi uskonut 70 hengen ryhmän voivan soittaa kappaleen niin hyvin niin lyhyen ajan jälkeen. Näennäisesti ylivoimaisesta tehtävästä oli tehty mahdollista... ryhmätyöllä, heittäytymisen halulla ja toisiaan tukemalla... voimakkaita viestejä minä tahansa muutoksen ja uudelleenjärjestelyn ajanjaksona.

Ammattimuusikot olivat ensiluokkaisia... niin muusikkoina kuin ohjaajina

Huoneessa vallinnutta energiaa ei voi sanoin kuvailla, ihmiset poistuivat pää pilvissä... innoittuneena saavuttamastaan, tiimin voimasta ja tulevaisuutta koskevasta optimismista. Tästä puhuttiin vielä kaksi viikkoa myöhemminkin!! Henkilökohtaisten DVD-kopioiden, näytönsäästäjien ja hiirimattojen avulla olemme onnistuneet vahvistamaan ja säilyttämään näitä myönteisiä tunteita, minkä lisäksi ne tarjoavat myös muiston kyseisestä päivästä

Loistava tapahtuma... erinomaisesti toteutettu.

Kaikki Case-esimerkit