Tahti puikoissa!

Julkaistu 12.11.2013

Taustaa

Deloitten omin sanoin, Deloitte on "brändi, jonka alla kymmenet tuhannet omistautuneet ammattilaiset itsenäisistä yrityksistä tekevät yhteistyötä tuottaakseen tilintarkastus-, konsultointi-, talousneuvonta-, riskinhallinta- ja veropalveluita valikoiduille asiakkaille". Yhdeksi "Big 4" -ryhmän ammattipalveluyrityksistä laskettu Deloitte rekrytoi maailman halutuimpia kykyjä ja jatkaa kasvuaan menestyksestä toiseen.

egi:live communication on erikoistunut tarjoamaan mittatilaustyönä tehtyjä strategisia tapahtumia maailmanlaajuisten yritysten johtajille. 20 vuoden kokemuksella he auttavat kunnianhimoisia, monikansallisia yrityksiä saavuttamaan poikkeuksellista ja kestävää kasvua luomalla ympäristön, jossa voidaan jakaa tietoa ja pyrkimykset, sekä viedä yrityksen strategiaa eteenpäin.

Catalystin ja Tahti puikoissa! -aktiviteetin valinta

egi:live, yhdessä Deloitten kanssa, otti yhteyttä Catalystiin etsien live-esitystä, jolla Deloitte Senior Partner Conference polkaistaisiin käyntiin. Tapahtuman piti heijastaa Deloitten ydinarvoja ja korostaa yrityksen "onnistuu"-asennetta.

Ainutlaatuinen ja räätälöity yllätysversio Tahti puikoissa! -aktiviteetista oli täydellinen ratkaisu.

Tapahtumapäivänä

Senior Partners Conference -kokoontumisen ilmoitettua alkamispäivää edeltävänä iltana 50 Deloitten vapaaehtoista saapui hotellilleen yllätystiedotustilaisuutta varten. Ilman mitään aavistusta siitä, mitä tuleman pitää, he kokoontuivat baariin, ammattilaismuusikkoryhmän ja 50 orkesterisoittimen odottaessa heitä viereisessä tilassa.

Ovet avattiin ja kapellimestari kertoi, että vapaaehtoiset polkaisisivat Senior Partners Conference -kokoontumisen käyntiin seuraavana päivänä heidän aivan omalla sinfoniaesityksellään!

Käyttäen testattua ja hyväksi todettua Tahti puikoissa! -formaattiamme, vapaaehtoiset tekivät ahkerasti töitä seuraavat kaksi tuntia saavuttaakseen hienosäädetyn lopputuloksen. Muuntuessaan aloittelevista suojateista aidoksi sinfoniaorkesteriksi egi:live oli paikalla tallentamassa vapaaehtoisten tuntemuksia filmille ja nauhoittamassa lyhyitä tilannehaastatteluita.

Seuraavana aamuna viimeisen läpikäynnin ja kenraaliharjoituksen jälkeen kaikki oli valmiina. Kun Senior Partners -osanottajat olivat istuneet paikoilleen, aloitusvideo selitti haasteen, jonka olimme asettaneet. Tämän jälkeen orkesteri toivotettiin tervetulleeksi lavalle ja hiljaisuus laskeutui saliin kapellimestarin napauttaessa tahtipuikkoaan. 700 ihmisen edessä - heidän pomojensa edessä! - vapaaehtoiset esiintyivät saumattomasti ja päättivät kaiken seisten annettuihin suosionosoituksiin.

Vastinetta rahalle

  • Tahti puikoissa! -aktiviteetti toi onnistuneesti esiin Deloitten väen saavutukset, menestyksen ja "onnistuu"-asenteen.
  • Se juhlisti menestystä ja auttoi luomaan ohjelman, joka oli sekä mukaansatempaava että raikas.
Kiitokset loistavasta aloituksesta - olen varma, että huomasitte, kuinka ilahtunut Deloitte oli - minä en ainakaan ole koskaan ennen nähnyt kyseiseltä yleisöltä seisoen annettuja suosionosoituksia! Deloitte ja egi:live

Klikkaa lukeaksesi lisää Tahti puikoissa! -aktiviteetista

Kaikki Case-esimerkit