Go Team -opintotehtävä

Julkaistu 7.5.2015

Dubai Tourism Go Team -opintotehtävä oli opetuksellinen kisa, jossa tiimit oppivat Dubain historiasta. Edustajat matkasivat historiallisen vanhan Dubain ja vesiväylien läpi selvittäessään sarjan tehtäviä siitä, miten Dubai on syntynyt. He oppivat Arabien perinteisistä tavoista saaden selville, miten paikalliset arabiemiraattilaiset asuivat vuosikymmeniä ennen kuin he löysivät öljyä!

Miten kaikki tapahtui

Jokainen tiimi sai Samsung Galaxy -tabletin, jossa oli asennettuna Go Team -sovellus ja rajoittamaton Internet-yhteys. Go Team -sovelluksen GPS-navigoinnin ja vihjeiden sekä reittiohjeiden avulla asiakkaat opastettiin kulkemaan 14 rastin kautta, jotka alkoivat Sheikh Mohammedin kulttuurisen ymmärryksen keskuksen luota, jossa tiimeille annettiin ohjeet. Ensimmäinen tehtävä oli tutustua Dubain vanhimpaan alueeseen ikonisella Bastakiyan alueella, joka rakennettiin 1890-luvulla. Kaikkien tiimien oli osallistuttava oppitunnille perinteisen arabialaisen maton kudonnasta, jossa he oppivat tekemään maton rääppeistä, ennen kuin suuntasivat Dubai-museoon - Al Fahidi -linnakkeelle, joka on Dubain vanhin säilynyt rakennus vuodelta 1787.

Historiantunnin jälkeen tiimit siirtyivät Bur Dubai Soukiin paikallista pukeutumishaastetta varten ja paikallisiin läheisiin moskeijoihin kuvahaasteita varten. Sitten heidän oli ylitettävä puro perinteisellä abra-lautalla päästäkseen toiselle puolelle kaupunkia. Tällä puolella rahasta ei ole pulaa, joten heidän oli tingattava parhaat mahdolliset hinnat Dubain kulta- ja maustekojuissa, jonka jälkeen heillä oli lahjoja ja matkamuistoja, jotka kestävät koko eliniän! Tiimit ottivat osaa erityisiin aktiviteetteihin, kuten kuvahaasteisiin, ostostehtäviin ja tietovisakysymyksiin.

Kaikki Case-esimerkit