Isompi vaihde silmään Formula 1 -ryhmähengen avulla

Julkaistu 12.3.2014

Valmistelut & suunnittelu

Ryhmäyttäminen aloitettiin sillä, että jokainen tiimi sai infolehtisen, jossa kerrottiin miten heidän Formula 1 -autonsa osat merkittäisiin, nimiköitäisiin ja leikattaisiin pahvista. Tiimit aloittivat osien, kuten kabiinin, moottorilaatikon, vasemman ja oikean paneelin ja kynnyksen, nokkapellin, keulapalan sekä etu- ja takaspoilerien, työstämisen innokkaasti.

Rakentaminen - ryhmähengen luomista

Kun osat oli tehty, tiimit kiinnittivät pahvirenkaat auton runkoon. Tämän jälkeen etuakseleihin kiinnitetyt ohjauksen osat testattiin, minkä jälkeen autosta puuttui enää yksi asia - tuunaus! Jokaisen tiimin auton koristeluun käytettiin erilaisia kilpa-autoilutarvikkeita sekä ilmapalloja DDB-logoja. Tämä sai aikaan yhteenkuuluvuuden tunteen, ryhmähenkeä ja onnistumisen tunteen, mikä varmisti sen, että tiimit olivat sopivasti tulessa alkavaa kisaa varten.

Kisa - tiimit kilpailevat!

Paraatin ja tiimien ohjeistuksen jälkeen ryhdyttiin ajamaan karsintaeriä. Varikolle saavuttaessa kuljettajaa vaihdettiin ja koko tiimi käänsi autoa 180 astetta, jotta auto pystyi palaamaan radalle jatkamaan kisaa. Tämä oli se kohta, jossa aika joko hävittiin tai voitettiin, riippuen ajan hallinnasta, tehokkaasta tiimityöstä ja menestyksen halusta. Karsintaeristä vain kaksi tiimiä pääsi finaaliin, josta yksi haalaritiimi jatkaa voittokulkuaan aina podiumin samppanjasateeseen asti!

Tyytyväinen asiakas

Täyttä vauhtia - formulakisa on ainutlaatuinen ja innovatiivinen ryhmäyttämistapahtuma, jossa jokainen on mukana ja keskittynyt voittoon. Rakennusvaiheesta koristeluun, ohjeistukseen ja karsintaeriin ryhmähengen heräämisen pystyy aistimaan ja finaalikisa luo jokaiselle mukana olleelle mielenjäävän muiston.” Geok Pin Tan, talousjohtaja, DDB Worldwide Ltd.

Paina tästä saadaksesi lisätietoa Täyttä vauhtia - formulakisasta

Kaikki Case-esimerkit