Uusi tuoksuohjelma Miss World China 2012 -kisassa

Julkaistu 12.9.2012, julkaisija Mark Davenport

Kisassa haettiin kiinalaista edustajaa kisaan, ja me vain toteutimme uuden tuoksunluomistapahtumamme"Upea uute" ensimmäistä kertaa. Mahdollisuus tuottaa ryhmähenkeä lisäävä tapahtuma Miss World-kandidaateille oli meille täydellinen käynnistys tälle uudelle tuotteelle.

Catalyst Globalin johtaja Mark Davenport tuli paikalle fasilitoimaan tapahtumaa, joka oli osallistujien mielestä erinomainen. Kuudessa ryhmässä työskennellen kaikki tytöt saivat käydä käsiksi tuoksunluomiseen. Mark piti ensin lyhyen katsauksen parfyymibisnekseen, jonka jälkeen hän esitteli jokaiselle joukkueelle tehtävän: heidän piti luoda ja sekoittaa yksilöllinen tuoksu, joka sopisi tietylle kohdemarkkinalle. Miss World -kilpailun tuomarit eivät vain pisteyttäneet ryhmätyötä vaan myös sitä, kuinka hyvin ryhmät ymmärsivät asiakasta sekoittaessaan ensi-, pohja- ja sydäntuoksuja luodakseen täydellisen tuoksun.

“Olin hyvin vaikuttunut siitä, miten laadukkaita tuoksuja kilpailijat tuottivat. Tuoksut olivat jopa niin hyviä, että kaikki ottivat tuoksunäytteen mukaansa. Kannattaa muistaa, että kauneuskisan lisäksi Upea uute toimii muillakin kohderyhmillä. Sekoittamalla ainutlaatuisen ainesosayhdistelmän parfyyminluomispakettimme avulla ryhmä voi luoda tuoksuja miehille ja naisille, tai kaikille sopivia raikkaita unisex-tuoksuja.

Parfyymin luominen on hyvin kiinnostava ja interaktiivinen prosessi. Voin epäröimättä suositella tätä myös kokonaan miehistä koostuvalle yleisölle. Tapahtumaa testattaessa miehet pitivät siitä huomattavan paljon.

Kun mietitään tapahtuman liittämistä bisnesviestiin, on tärkeätä muistaa, että harjoitus edellyttää joukkueelta tunnesiteen luomista asiakkaaseen. Muita vastaavia tapahtumia ei ole juurikaan tarjolla.”

Mark Davenport kertoo lisää Upeasta uutteesta

Tarvitsettepa kiinnostavaa konferenssin piristysruisketta, tapaa tutkailla asiakkaan sitoutumista tai ainutlaatuista iltaohjelmaa, Upea uute on nyt tarjolla kaikkien alueellisten kumppaniemme kautta koko maailmassa. Upea uute voisi olla myös se taika-ainesosa, jonka ansiosta pikkujoulutilaisuus muistetaan.

Klikkaa lisätietoja Upea uute -tapahtumasta

Kaikki Case-esimerkit