alexandra pett

Alexandra Pett

Perustaja-johtaja, Eventology, Kanada

LinkedIN : Alexandra Pett

Eventology Canadan perustaja ja johtaja, jonka erikoisalaa ovat tapahtumien järjestäminen, luova tapahtumasuunnittelu ja koulutusstrategiat.

Alexandra on innostanut tiimejä oppimisen, motivaation ja hauskanpidon kautta jo yli 15 vuoden ajan ja työskennellyt useilla eri aloilla muun muassa sellaisille yrityksille kuin Barclaycard, Bell Canada, Schneider Electric ja Bayer. Alun perin Iso-Britanniasta kotoisin oleva Alexandra on auttanut satoja johtavia Iso-Britannialaisia yrityksiä järjestämään mittavia koulutus- ja kehitysohjelmia, hallinnoinut catering-tiimejä Euroopassa sekä järjestänyt inspiroivia ja innoittavia tapahtumia yhdelle Iso-Britannian johtavista tiimikoulutusyrityksistä.

Muutettuaan Kanadaan vuonna 2008 Alexandra huomasi markkinaraon erittäin interaktiivisille ja mittaville ryhmäyttämisaktiviteeteille, jotka huomioivat kattavasti Kanadan ainutlaatuiset kulttuurilliset ja liiketoiminnalliset tarpeet. Tästä sai alkunsa Eventology.

Omien kokemustensa pohjalta matkusteltuaan laajasti ja työskenneltyään monissa eri kulttuureissa vuosien varrella Alexandra ymmärtää millaisia vaikeuksia voi kohdata johtaessaan monikulttuurista henkilökuntaa Kanadassa.

Articles by this Author