Täysi Tusina Hauskaa Joulua!

Hupia pikkujouluihin!

1 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen
24 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Jokainen tonttutiimi auttaa Joulupukkia vuoden suurimman juhlan valmisteluissa ja lahjojen teossa. Huiman kiireen keskellä on tärkeää paitsi olla hyvissä väleissä naapuritonttujen kanssa, pitää korvat höröllä kuumimpien joulujuorujen kuulemisen toivossa…

Jouluinen mittelö jakautuu neljään pelisessioon, joista kukin käynnistyy tonttujoukkojen kiihkeällä keskinäisellä kaupanhieronnalla, huipentuen heidän paluumatkaansa Korvatunturille Joulupukin palkittaviksi. Kisan edetessä tonttujoukot syventävät suhteitaan muihin tonttuihin ja jakavat tärkeää tonttutietoa.    

Hyötyä ja tuloksia

Suoraviivaisen sujuva ja hoksottimia heristävä aktiviteetti kysyy tiimeiltä neuvottelu- ja kaupankäyntitaitoja. Ja vaikka kyseessä on kilpailuhenkinen harjoite, parhaaseen tulokseen päästään paitsi tonttujoukon omaa lahjakonttia tarkkailemalla, tekemällä aidossa jouluhengessä yhteistyötä toisten tonttujen kanssa. Parhaat ideat palkitaan ja otetaan paketista tuomaan tarmoa ja tehoja työyhteisöön koko tulevaksi vuodeksi.

Iloista ja puuhakasta joulun odotusta sekä menestystä tulevalle vuodelle jokaiselle työpaikalle toivottavat Seikkailu ja Catalyst Global!

 

 

Olen niin tyytyväinen, että päätimme lähteä suunnittelemaan pikkujoulujamme tänä vuonna hieman eri näkökulmasta. Täysi tusina hauskaa joulua todellakin lähensi meitä tiiminä ja sai meidät arvostamaan toisiamme. Mahtava tapa päättää vuosi!

Request a Quote