Kirjahyllyhommia

Rakentakaa kirjahyllyjä lahjoitettavaksi

2 - 4 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
6 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Ideointituokion jälkeen jaetaan roolit ja tiimit aloittavat kirjahyllyn suunnittelun, luomisen ja rakentamisen. Puolet tiimistä keskittyy tekemään kirjahyllyn taustaksi tulevaa tietyn teeman omaavaa seinämaalausta, toinen puoli taas tekee hyllyistä taideteoksia osallistumalla leikepajaan ja hyödyntämällä tätä ns. decoupage-tekniikkaa. Kun hyllyt ovat valmiit, jokainen tiimi esittelee taideteoksensa ja sen takana piilevän tarkoituksen lyhyesti. Lopuksi kirjahyllyt lahjoitetaan paikalliselle järjestölle, jolla on niille tarvetta ja käyttöä.

Hyötyä ja tuloksia

Bookworx lisää tietoisuutta opetuksen resurssien tärkeydestä ja siitä, miten me kaikki voimme tehdä yksinkertaisia mutta merkityksellisiä asioita auttaaksemme lieventämään luettavan puutetta ja yksipuolisuutta vähäosaisempien keskuudessa ja niitä tukevissa järjestöissä.

Tiimit voivat järjestää kirjakeräyksen varmistaakseen, että kirjahyllyt ovat täysiä lahjoitushetkellä. Hyllyjen päivittämistä voidaan myös jatkaa ajan mittaan, jolloin saadaan aikaan kestäviä tuloksia ja pidempiaikaisia yhteyksiä autettaviin.

Asiakkailta kuultua

Valitsimme tämän aktiviteetin tarkoituksella, jotta väkemme keskittyisi antamisen iloon. Koska kyseessä oli käsinkosketeltava tehtävä, ihmiset nauttivat epätavallisesta tekemisestä. Väki oli todella tyytyväinen siihen, että heidän vaivannäkönsä meni mahtavaan tarkoitukseen.

NALCO

Pyydä tarjous