Kadun Syke

Katukarnevaalin rytmiä -kierrätyssoittimilla!

1 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
30 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Joukkueiden tarkoituksena on tuottaa oma värikäs ja eloisa katukarnevaali 1,5 tunnissa! Osallistujat toimivat ryhmissä ja tutkivat ääniä, joita saadaan aikaan roskista: purkeista, viemäriputkista, pihaharjoista, ja visuaalisista tehosteista, joilla luodaan joukosta ”urbaaneja uniformuja". Tästä kaikesta syntyy lopputuloksena dynaamisia ja innoittavia esityksiä, jotka osoittavat, että miten eri ryhmät tulkitsevat, ilmaisevat ja saavuttavat menestyksen eri tavoin.

Hyötyä ja tuloksia

Aikaa vastaan työskennellen rajoitettujen resurssien kanssa vaaditaan kovaa työtä, rutkasti tiimityötä ja kaikki se luova energia, minkä tiimi kykenee keräämään laittaakseen pystyyn ikimuistoisen esityksen. Kadun sykkeessä on kyse ennen kaikkea yhteistyöstä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Kyseessä on kokemus, joka vie tiimiänne takuulla eteenpäin valovuosien verran luomalla myönteistä ryhmähenkeä ja saamalla kaikki hymyilemään.

CSR-ideoita

Kadun Syke välittää kierrätyskelpoisten esineiden käytettävyyden vahvaa viestiä: käyttämällä arkisista roskista tehtyjä soittimia osoitetaan, kuinka vahvoja tuloksia saadaan rajallisilla resursseilla. Konseptia voidaan viedä askelen pidemmälle siten, että tapahtumaan valmistellaan osallistujien tuodessa tai etsiessä kierrätettävää materiaalia soittimia varten!

Vau! Miten yllättävä tulos. Kaikki olivat mukana ja kaikilla oli hauskaa. Virkistävää ja piristävää pitäen samalla sisällään mahtavan viestin kestävyydestä.

Cisco Systems Ltd

Request a Quote