norgine pharmaceuticals big picture

Vieläkin Isompi Kuva

Julkaistu 28.1.2013

Catalyst Globalin kumppani, Catalyst Dream Team South Africa, loi eeppisten mittasuhteiden mestaritaideteoksen yhden maailman suosituimpien ryhmäyttämistuotteiden, Catalyst Globalin alkuperäisen Arvot seinälle - isompi kuva pohjalta.

Arvot seinälle - isompi kuva valittiin parhaana ratkaisuna, koska Norgine Pharmaceuticals etsi aktiviteettia, joka olisi juhlallinen, mutta joka myös saisi tunnelman rentoutumaan konferenssin alussa sekä integroisi ja yhdistäisi ryhmää. He halusivat aktiviteetin, jossa tehtiin yhteistyötä, otettiin kaikki mukaan ja luotiin jotain käsin kosketeltavaa, joka voitaisiin ottaa mukaan tapahtuman jälkeen. ARVOT SEINÄLLE - ISOMPI KUVA täytti kaikki nämä kriteerit.

Ennen tapahtumaa Dream Team Catalyst työskenteli yhdessä Norgine Pharmaceuticalsin kanssa ymmärtääkseen, mitä vaatimuksia heillä oli. He tutustuivat yritykseen, haastattelivat johtotiimiä ja hakivat palautetta henkilökunnalta organisaation kaikilta tasoilta ja toimialoilta. Catalyst Globalin suunnittelijat loivat digitaalisen kuvan, joka vangitsi organisaation perusolemuksen ja kuvasti yrityksen 100 vuoden menestystä sekä yhtiön arvoja, tuotteita, ikoneja, merkkipaaluja ja pyrkimyksiä. Tämän jälkeen tiimi haastettiin luomaan tämä samainen taideteos uudelleen, jättimäisessä muodossa käyttämällä maaleja ja muita taidetarvikkeita.

Konferenssin ensimmäisenä päivänä osanottajista muodostettiin 64 ryhmää. Kaikkien näiden ryhmien oli tehtävä yhteistyötä voidakseen maalata jättimäisen taideteoksen, joka koostui 128 maalauspohjasta. Jokaisen ryhmän piti kommunikoida ja tehdä yhteistyötä kaikkien muiden ryhmien kanssa selvittääkseen, mitä heidän pohjilleen tarkalleen ottaen piti piirtää ja maalata, jotta se sopisi täydellisesti jättimäiseen taideteokseen. Useimmilla osanottajilla ei ollut yhteistä kieltä, joten heidän piti kehittää innovatiivisia tapoja varmistaakseen, että he saivat viestinsä välitettyä selkeästi ja tehokkaasti. Kun kaikki maalauspohjat oli maalattu, tiimimme kokosi erilliset pohjat etukäteen valmistettuun rakenteeseen, josta tuli kolmepäiväisen konferenssin näyttämö, johon oli sisällytetty myös AV-näytöt. Seuraavana aamuna aamiaisen jälkeen teos paljastettiin hämmästyneille osanottajille pyroteknisen show'n ja afrikkalaisten tanssijoiden ja laulajien säestämänä.

Tapahtuma oli valtava menestys. Arvot seinälle - isompi kuva -paljastustilaisuus kuhisi jännitystä ja totaalista hämmästystä siitä, kuinka mahtava teos oli. Nähtiin ilon kyyneleitä, halauksia ja "ylävitosia" ryhmän nähdessä työnsä uskomattomat hedelmät ja ymmärtäessä mitä mahdollisuuksia heillä on edessään, jos he pystyvät viemään tästä harjoituksesta saamansa opin takaisin työpaikalleen.

Tapahtuma voitti lukuisia kansainvälisiä palkintoja ja sitä pidetään yrityksessä edelleen kaikkien aikojen parhaana ryhmäyttämistapahtumana.

Kaikki Case-esimerkit