Kommunikointia ja vuorovaikutusta

Julkaistu 18.6.2014

Taustaa

TomTom on maailman johtava sijainti- ja navigointiratkaisujen toimittaja. Vuonna 1991 perustettu TomTom on kasvanut pienestä yrityksestä monikansalliseksi blue chip -aseman saavuttaneeksi pörssiin listautuneeksi yhtiöksi, jolla on yli 3 000 työntekijää ja toimitiloja Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Keski-idässä, Afrikassa ja Aasian sekä Tyynenmeren alueella.

Yrityksen nopeatahtisen kasvun ja työntekijöiden kasvun välisen kuilun ylittämiseksi TomTom pyysi Catalystiä järjestämään lukuisia tiimitapahtumia osana kaksipäiväistä koulutus- & kehitystapahtumaa Barcelonassa.

Catalystin valinta koulutusta & kehitystä varten

"Catalyst on kansainvälinen johtaja alallaan. Ihmisten innostaminen, motivointi ja innoittaminen on heidän alaansa. Catalyst ymmärsi myös tarkalleen, mitä tavoittelimme: kuilujen ylittämistä sekä osaston sisäisten jaosten välisen kommunikoinnin ja vuorovaikutuksen tapojen kehittämistä laadun kehittämisen lisäksi - ja erityisesti eri kulttuurien välillä. Meille oli erittäin tärkeää saada kehitystapahtumaan paikalle väkeä Taiwanista, Iso-Britanniasta ja Alankomaista. Tarkoituksena oli, että he keskeyttävät työnteon hetkeksi, keskittyvät tiimin tarpeisiin ja dynamiikkaan ja kehittävät niitä työkaluja, joiden avulla he voivat tehdä työtä fiksummin ja paremmin yhdessä." TomTomin koulutus- & kehitysvastaava selittää omin sanoin, miksi TomTom valitsi Catalystin

Yhdessä loimme ohjelman, joka oli räätälöity TomTomin tavoitteisiin ja joka täytti tapahtuman vaatimuksen. Ohjelmaan sisältyivät Markkinoiden parhaa aromit - kahvin jäljillä, Rytmiryhmä ja Arvot seinälle - isompi kuva, sekä koulutusta ja lämmittelyä.

Kyseisenä päivänä

Ennen tapahtumaa TomTom piti monet asiat salaisuutena, sillä he halusivat synnyttää uteliaisuutta ja jännitystä. Monilla Barcelonaan kerääntyneistä tiiminjohtajista ja johtohenkilöistä ei siis ollut aavistustakaan siitä, mitä oli luvassa.

Kahden päivän aikana jokainen aktiviteetti esiteltiin teoriaosuuden kautta, jossa keskityttiin ihmisten eri tapoihin voimaantua, omaksua tietoa, tehdä päätöksiä ja paljon muuta. Tämän jälkeen teoriaa sovellettiin heti käytännössä jokaisen tapahtuman avulla ja jälkikäteen tapahtumaa reflektoitiin keskustelutuokiossa.

Teidän olisi pitänyt nähdä heidän ilmeensä! Olen työskennellyt lähes kaikkien kanssa toimistolla ja olin hämmästynyt siitä, miten he tulivat ulos kuoristaan. He kaikki heittäytyivät mukaan niin kovasti - rummuttaen, tanssien - jopa lauluosuuksiin! Fiilis oli mahtava, kuten vaikka 'Vau, hän todellakin osaa svengata!' TomTom-edustaja kertomassa Rytmiryhmästä, viimeisestä aktiviteetista

Vastinetta rahalle

  • Kahden päivän aikana TomTomin arvoja sovellettiin käytäntöön koko ajan ihmisten päästessä kosketuksiin sen avoimuuden, välittämisen ja synergian kanssa, joita TomTom pyrkii levittämään koko organisaatioonsa.
  • Jopa epäileväisimmät osanottajat lähtivät aidosti mukaan, kielimuurit murtuivat ja oli erittäin selvää, että jokaikinen osanottaja oli oleellinen osa tiimiä.
En halua paljastaa liikaa, mutta sanotaan vain että aktiviteetit ovat innovatiivisia, mukaansatempaavia ja todella hauskoja. Catalyst laittaa paljon peliin ja todellakin antaa kaikkensa tapahtumissaan - tämä tekee heistä ainutlaatuisia. Ajatus siitä, että hyvä tiimityö on yhtä kuin menestys, ei ole uusi, mutta Catalyst luo ympäristön, jossa tämä teoreettinen tieto muuttuu todellisuudeksi hyvin lyhyessä ajassa. TomTom kommentoi Catalystin ryhmäyttämistä

Kaikki Case-esimerkit