Aikaan Sidottu

Rakenna aidon kokoinen ihmisteos

1 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Teippaa ja naura! Naura ja luo oma ihmispyramidi, olympialaiset, urheilusaavutus tai katuinstallaatio. Aikaan sidottu on uskomattoman joustava konsepti, joka sulauttaa yhteen luovat fyysiset elementit ja mielikuvituksen.

Tiimi rakentaa aidonkokoisia ihmismalleja yksinkertaisia materiaaleja, kuten kirkasta teippiä ja muovikelmua hyödyntäen. Aikaansaannokset yhdistetään lopuksi installaatioksi, joka voi olla mitä tahansa tapahtumasi teemoihin sopivaa ja tavoitesanomaa kantavaa. Tiimien aikaansaannoksista on iloa vielä pitkään tapahtuman jälkeen, koska lopuksi installaatio vielä ikuistetaan valokuvin ja videoin.

Hyötyä ja tuloksia

Aikaan Sidottu vapauttaa osallistujat päivittäisistä rutiineista löytämään hauskuutta, naurua ja iloa yllättävässä aikaan sidotussa formaatissa. Aktiviteetti ylittää yrityksen hierarkiset rajat. Kuvittele tuloksia, kun kaikki henkilöstötasot voivat rennoin mielin osallistua näin mukaansatempaavaan, luovuuteen perustuvaan tapahtumaan.

Tiimi pääsee kokeilemaan aidonkokoisen mallin luomista vangiten samalla hetken tästä ajasta. Aivan kuten nimikin sanoo, Aikaan Sidottu kirjaimellisesti sitoo ihmiset yhteen!

Asiakkailta kuultua

Kiitos vielä hyvin ammattimaisesti hoidetusta yritystapahtumasta, johon kaikki olivat tyytyväisiä!

Deloitte

Pyydä tarjous