About Catalyst Finland Header Image

Huippuluokan tulosta on vaikea tehdä yksin - siihen tarvitaan tiimi. Huippuluokan tiimi! Juuri sellaisen haluamme rakentaa kanssasi.

Tietoja meistä

Me Catalystilla uskomme, että tarvitaan erityinen joukko ihmisiä toteuttamaan tiimiyttämiskokemuksia.

Siksi henkilöstömme on huolella valittuja, lahjakkaita ja yksityiskohtaisesti koulutettuja ihmisiä. Olemme yhdessä sitoutuneet järjestämään maailman parhaita tiimiyttämisohjelmia.

Omaperäiset, hyviksikoetut & palavahenkiset

Olemme omaperäisiä, hyviksikoettuja ja palavahenkisiä, ja nämä arvot ovatkin keskeisellä sijalla dynaamisissa tapahtumissamme.

Meidät on laajalti tunnustettu maailman johtavaksi innovatiivisten tiimiyttämiselämysten tuottajaksi – monet tapahtumistamme on palkittu ja niistä on tullut tämän alan standardeja – ja silti luomme ja kehitämme jatkuvasti uusia tiimiyttämis- ja motivoimiskonsepteja, jotka asettavat laatuvaatimukset yhä korkeammalle.

Tarjoamme riskittömiä elämyksiä asiakkaillemme, hiottuja yksityiskohtia, korkeatasoista toteutusta ilman kompromesseja.  Toimintamme perustuu tarkkuuteen pienimmissäkin yksityiskohdissa, korkeatasoiseen palvelutarjontaan, laajaan kokemukseen ja kattavaan portfolioon niin räätälöityjä kuin hetivalmiita tuotteita.

Tunnemme intohimoa saada yleisö mukaan, inspiroida osallistujat saavuttamaan tavoitteita ja auttamaan muutoksen luomisprosessissa organisaatiotanne. Mutta uskomme myös, että kaikkien tarjoamiemme elämysten tulisi olla hauskoja.

Tutustu case-esimerkkeihin ja asiakkailta saamiimme palautteisiin. Ne kertovat aitoja asiakaskokemuksia arvojen käytännön toteuttamisesta ja osoittavat todeksi hyväksikoetut edut, joita tiimiyttämistapahtumamme tarjoavat.

Suhteemme asiakkaisiin

Ainutlaatuiset aktiviteettimme on suunniteltu olemaan integroitu osa konferenssia, koulutusohjelmaa tai yrityksen juhlaa, sovitettuna liiketoimintaan, arvoihin, brändiin ja kulttuuriin.

Vaikka meidät tunnetaan vaikuttavasta portfoliostamme, jossa on luovia ja innovatiiivisia tiimiyttämisohjelmia, meidät tunnetaan myös kyvystämme räätälöidä tapahtuma mihin tahansa tilaisuuteen, sovittaa se tavoitteeseen tai ryhmään missäpäin maailmaa tahansa – ja tuottaa elämys pikkutarkasti organisaation yksityiskohdat huomioiden, ajallaan ja sovitussa budjetissa.

Teemme yhteistyötä sekä isojen että pienten yritysten kanssa, globaalisti ja lokaalisti. Asiakkaissamme on liike-elämän suurpelureita kuten HSBC, Deloitte ja Google, mutta yhtä hyvin pieniä yrityksiä. Jokainen on ainutlaatuinen ja jokaista ajaa halu auttaa henkilöstöä maksimoimaan kykynsä.

Teidän tapahtumanne

Luettuasi tänne asti olet saanut lisätietoa meistä ja toimintatavoistamme. Miksi et kertoisi meille omasta organisaatiostasi ja teidän tiiminne yhteishengen parantamistarpeista?

Ota yhteyttä!