Onnistunut tiimitapahtuma vaatii osaavia tekijöitä. Kokeneet ammattilaisemme on huolella valikoituja ja valmennettuja vaativimpienkin tapahtumiesi toteuttajiksi. He laittavat itsensä peliin täydestä sydämestään, mikä varmasti näkyy positiivisesti myös tapahtumatoteutuksesi lopputuloksissa
 • Timo Heinaro

  Toimitusjohtaja, pääosakas

  Seikkailu Oy:n priimuksena ja moottorina työskentelevä Timppa on huseerannut elämysalalla jo yli 20 vuoden ajan järjestäen lukuisia yritystapahtumia, erikoismatkoja, myyntikilpailuja ja kannusteohjelmia.

 • Lotte-Maj Gabrielsson Header Image

  Lotte-Maj Gabrielsson

  Myyntipäällikkö

  Lotte on tapahtumien järjestämisen supernainen ja energinen myyntitykki, jolla on on vuosien kokemus myynnistä, markkinoinnista ja tapahtumien organisoinnista usealta eri toimialalta.

 • Ari Peltomäki

  Tehostaja

  Ari vastaa kannusteohjelmien suunnittelusta ja käytännön toteutuksista sekä digitaalisten Fincentive-työkalujemme ylläpidosta ja kehityksestä. Ennen joukkoomme liittymistä Ari on kerännyt meriittejään mainostoimisto- ja mediamaailmassa.

 • Oskar Vahervuori

  Edistäjä, seremoniamestari

  Okun erikoisalaa ovat luova konseptisuunnittelu, ohjelmasisältöjen rakentaminen ja stage managerina toimiminen niin suomalaiskansallisissa tunnelmissa kuin kulttuurituntemusta ja kielitaitoa vaativissa kv. showbiz –tilanteissakin.

 • Mika Koivula

  Puheenjohtaja, osakas

  Seikkailun hallituksessa puhetta johtaa Mika. Päätyönään hän rakentaa eturivin kustannustalolle digitaalisia palveluita ja aiemmin hän on ollut mukana perustamassa ja menestyksellisesti johtamassa mm. PHS Interactivea ja Fogscreenia.

 • Vilija Heinaro

  Varausekspertti

  Vilija on maailman suurimman venue finding -organisaation HelmsBriscoen edustaja ja yhteistyökumppanimme majoitus- ja tapahtumapaikkavarausten koordinoinnissa maailmanlaajuisesti.