mp power awards best product

Meeting Planner -lehti valitsi vuoden 2017 Parhaan Tapahtumatuotteen

Julkaistu 28.3.2018, julkaisija Daniel Koral

Meeting Planner Power Awards on ensimmäinen kilpailu, joka on omistettu täysin tapahtumateollisuudelle. Siinä etsitään kaikilta osa-alueilta parhaita toteutuksia ja käytäntöjä. Kilpailun tavoitteena on korostaa parhaita tapahtumia ja projekteja, jotka liittyvät tapahtumamarkkinointiin, nostaa esiin paikkoja, joilla on potentiaalia erikoistapahtumien suhteen sekä tuoda esiin alan julkkiksia ja asiantuntijoita.

Tammikuun 1. päivän ja joulukuun 31. päivän välissä kilpailuun lähetettyjä tapahtumia ja projekteja arvostellaan niiden tehokkuuden, luovuuden, toteutustavan ja innovatiivisuuden perusteella. Innovatiivinen ryhmäyttämisaktiviteetti Koodinmurtajat voitti vuoden 2017 parhaan tapahtumatuotteen kategorian.

Kiitos luottamuksesta, jota kilpailu tuomaristo on jälleen meitä kohtaan osoittanut. Tämä on mahtava tunnustus ja kunnia, joka saa meidät sitoutumaan kovaan työntekoon vastedeskin. Lähetämme kiitoksemme Catalyst Globalin ryhmäyttämisverkoston jäsenille sekä asiakkaillemme, joita ilman tämä palkinto ei olisi voinut toteutua.” Monika Dymacz, Exprofesson toimitusjohtaja, Puola.

Mikä Koodinmurtajat on?

Koodinmurtajat on innovatiivinen, uusinta uutta oleva ryhmäyttämisaktiviteetti, joka on Markus Ruesen ja Rene Wittekin hengentuote. Vuonna 2015 kehitettyä ja brändättyä tuotetta toimitetaan maailmanlaajuisesti yksinoikeudella Catalyst Globalin ryhmäyttämisverkoston kautta. Kyseessä on ensimmäinen laatuaan oleva aktiviteetti, kannettava pakohuone-tyyppinen peli yrityksille, jossa hyödynnetään kokemuksellisen oppimisen voimaa hauskassa, mukaansa tempaavassa ryhmäyttämispelissä.

Mitä Koodinmurtajissa tapahtuu?

Koodinmurtajissa peli alkaa salaperäisellä videoviestillä, jossa kummallinen ääni heittää haasteen. Jokainen tiimi seisoo metallilaatikon edessä. Laatikon sisällä on neljä salkkua, joista jokainen sisältää sarjan selvitettäviä mysteereitä. Kello käynnistyy. Osanottajilla on rajoitetusti aikaa arvoitusten ja tehtävien ratkaisemiseen. Voittaakseen pelin heidän on syötettävä sähköiseen yhdistelmälukkoon koodi, joka pysäyttää kellon ennen ajan loppumista.

Oppimis- & kehitystulokset

Voittavat tiimit yhdistävät erilaiset yksilöiden omaavat taidot ja ratkaisevat heille annetut haasteet. Osanottajat oppivat työskentelemään tehokkaasti rajoitetussa ajassa. Koodinmurtajat stimuloi innovatiivista ajattelua tiimin jäsenten tehdessä yhdessä töitä ongelmien ratkaisemiseksi. Tiimin jäsenet huomaavat, että muiden yksilöllisten vahvuuksien hyödyntäminen luovassa loogisessa ongelmanratkaisussa on arvokasta. Täten aktiviteetti kehittää kunnioitusta ja hyviä suhteita.

Viimeinen juonenkäänne vaatii tiimeiltä yhteistyötä, tietojen yhdistämistä lopullisen mysteerin ratkaisemiseksi. Tiimit oppivat tekemään töitä yhdessä ja hankkiutumaan eroon osastoajattelusta, visualisoimaan koko projektin yhtenä suurena kokonaisuutena. Koodinmurtajista saadut opit voidaan suoraan hyödyntää työpaikalla ja niitä voidaan reflektoida pitkään aktiviteetin suorittamisen jälkeen.

Kaikki palkinnot