Catalyst Master Class Paris 2018

Ryhmäyttämisohjaajien "maisterintutkinto"

Julkaistu 3.5.2018, julkaisija Mark Davenport

Toukokuun 2. päivänä ryhmäyttämisohjaajia ja kouluttajia ympäri Eurooppaa osallistui Catalyst Globalin Master Class -koulutukseen. Tapahtuman teemana oli vinkkejä ja jippoja ryhmäyttämisohjaajille. Tapahtuman juonsi ja ohjasi Guy Bergeaud, jolla on yli 30 vuoden kokemus myynnistä ja ryhmäyttämisen ohjaamisesta.

Catalyst Master Class Paris 2018

Koska mukana oli Euroopan johtavien ryhmäyttämisyritysten edustajia yli 15 maasta, mukaan lukien Iso-Britanniasta, Sveitsistä, Bulgariasta, Belgiasta, Puolasta, Slovakiasta, Tsekin tasavallasta, Irlannista, Maltalta, Suomesta, Saksasta, Sloveniasta, Romaniasta, Slovakiasta ja Baltian maista, aina aloittelijoista parkkiintuneisiin ammattilaisiin, päivän aikana tapahtui runsaasti jakamista ja yhteistyötä.

Catalyst Master Class Paris 2018

Osanottajien mielestä laaja esityslista, joka käsitteli ohjaamisen ja koulutuksen kaikkia elementtejä aina valmistelutekniikoista ja luovista ideoista yleisön innostuksen säilyttämiseksi tehokkaisiin purkumenetelmiin ja ryhmäyttämisen parhaisiin toimintatapoihin.

“Catalyst Globalin ryhmäyttämisverkoston visio ja ohjenuora on "erinomaista ryhmäyttämistä". Työntekijöiden sitoutuminen ja hyvinvointi ovat oleellisia yrityksen tuottavuuden kannalta vuonna 2018 ja me uskomme, että tehokkaalla ryhmäyttämisellä on tässä prosessissa tärkeä rooli. Ryhmäyttämisen on kuitenkin sovittava yhteen haluttujen tulosten kanssa ja se on toteutettava tarkoituksenmukaisesti,”
sanoi Guy Baker, maailman suurimman ryhmäyttämisyritysten verkoston toimitusjohtaja.

“Tämä "maisterintutkinto" on vain yksi niistä tavoista, joiden avulla Catalyst Global tekee työtä suoriutuakseen erinomaisesti ryhmäyttämisrintamalla ympäri maapalloa. Ei ihme, että Catalyst Globalin verkoston jäsenyritykset ovat monen neuvokkaan yrityksen valinta silloin, kun etsitään ryhmäyttämisohjelmaa, joka toimii tehokkaana osana henkisen pääoman ohjelmaa.”
Tapahtuma oli valtava menestys. Päivä rönsyili esityslistansa ulkopuolelle huipentuen energiseen ja avoimeen keskustelutuokioon. Tapaamisessa opitut asiat kirjattiin muistiin, jotta paikalla olleet ja ryhmäyttämisverkoston muut ohjaajat voivat palata reflektoimaan opittua.

Catalyst Master Class Paris 2018

Päivä taputeltiin kasaan kuvalla "muistodiplomeista", jotka ojennettiin kaikille osallistujille. Eri kansallisuuksien ja yritysten välille syntyi ystävyyssuhteita ja verkostoituminen sekä jakaminen jatkuu tästedeskin vahvistaen ja laajentaen päivän tuomaa arvoa.

"Vau, oli hyvin innoittavaa nähdä niin monia lahjakkaita ohjaajia ja osaajia yhdessä jakamassa asiantuntemustaan ja osaamistaan! Tämä verkosto on täynnä uskomattomia ihmisiä, jotka suhtautuvat todella intohimoisesti arvon ja kokemusten tarjoamiseen asiakkailleen - on todellinen etuoikeus oppia heiltä ja tarkastella eri maista tulevien ihmisten ainutlaatuisia näkökulmia ja ajattelutapoja."
Tiina-Katrina Kaber, viihdyttäjä ja maakohtainen päällikkö, UPAS, Viro

Mark Davenport

Liiketoiminnan kehitysjohtaja

Uusien mahdollisten kumppanien tunnistamista ja kutsumista mukaan Catalyst Globalin verkostoon

Kaikki uutiset