go team launches in brighton

Go Team -kaupunkisuunnistus

Julkaistu 12.6.2013, julkaisija Mark Davenport

Viime viikolla kesäisessä Brightonissa, Britannian etelärannikolla, lanseerattiin uusi innovatiivinen ryhmäyttämistuote. Viisi joukkuetta otti osaa hyvin kilpailuhenkiseen tapahtumaan, jossa testattiin tämän ainutlaatuisen kaupunkihaasteen keskeisiä ominaisuuksia.

Go Team on tablettisovellus, jonka erikoinen seurattava nuoli auttaa opastamaan joukkueita rasteille. Kun jäsenet saapuvat perille, GPS käynnistää tiimille haasteen, joka voi olla kysymys, vihje, tai kuva, joka heidän pitää yhdessä saada ratkaistuksi.

Jännittävässä suunnistuskisassa paljastettiin vähän salattua historiaa ja harvemmin tiedettyjä tosiasioita Brightonista. Päivitykset, palaute ja tulokset olivat reaaliaikaisia, kun sovellus seurasi joukkueiden edistymistä tämän upean kaupungin kapeita katuja ja kujia pitkin.

Katosiko kukaan matkan varrella? Ei! Go Teamin älykäs teknologia luo jokaiselle joukkueelle yhtä pitkät reitit ja tuo heidät turvallisesti perille päätepisteeseen tiettyyn aikaan.

Olemme saaneet erinomaista palautetta Go Teamista tähän mennessä; se on osoittautunut hyvin joustavaksi tavaksi palvella luovana alustana kaikille osallistujille ja jokaisessa paikassa. Olipa kyseessä Brightonin tapaisen konferenssikohteen tutkiminen, metsäpolkujen taivaltaminen, korvessa juokseminen tai vesillä seikkailu, Go Team luo ikimuistoisia joukkuehetkiä. Osallistujat oppivat todella tuntemaan kohteensa!

Asiakkaamme ovat jo ilmaisseet luottamuksensa tähän tuotteeseen: olemme myyneet tätä jo Kööpenhaminaan ja Maltalle.

Klikkaa täältä lisätietoa Go Team -ohjelmasta

Mark Davenport

Liiketoiminnan kehitysjohtaja

Uusien mahdollisten kumppanien tunnistamista ja kutsumista mukaan Catalyst Globalin verkostoon

Kaikki uutiset