Catalyst Global Conference Brighton 2013

Catalyst Teambuilding-konferenssi - Go Global!

Julkaistu 15.12.2013, julkaisija Mark Davenport

Mitäs täällä oikein tapahtuu? Itsenäiset ryhmäyttämisyritykset verkostoituvat, jakavat uusia ideoita ja juttelevat avoimesti keskenään!!  Eihän tämä voi mitenkään olla totta?

No nyt on! Catalyst Globalin kansainvälinen tiiminrakennuskonferenssi tarjoaa mahdollisuuden samanhenkisille yrityksille kuunnella, toimia yhteistyössä, olla luovia ja viime kädessä hyötyä tiedon jakamisesta.

Me olemme hyvin ylpeitä siitä, että olemme luoneet luottavaisen ilmapiirin. Tapahtuma mahdollisti alan ammattilaisille verkostoitumisen ja parhaiden käytäntöjen jakamisen muiden samanhenkisten ihmisten kanssa kautta maailman.

Tässä muutaman osallistujan kommentit kaksipäiväisestä tapahtumasta:

Kiitos erinomaisesta työstä konferenssin kokoamisessa ja hienon ilmapiirin luomisesta Brightonissa.  Eri ohjelmien ja verkostoitumisajan sekoitus toimi mielestäni erinomaisesti, ja tiedän, että työmäärä menestyksen saavuttamiseksi on ollut massiivinen.

David Powell, Asia Ability

Kiitos vielä kerran teille ja koko jengille upeasta tapahtumasta viime kuussa! Nyt tajuan, miksi osallistujat lähtevät teidän järjestämistä konferensseista fokusoituneina ja motivoituneina

Kate Kaiser, Catalyst Events, USA

Olen edelleen innoissani kaikista haasteista, hauskuudesta ja tapaamistani ihmisistä. Kolmentoista vuoden aikana en ole koskaan ollut niin monen asiantuntijan kanssa samassa paikassa, ja hulluista aikataulustani huolimatta kaikki tapahtumani Brasiliassa sujuivat erittäin hyvin, osittain varmasti konferenssissa saamani energian ansioista.

Elves Costa, Conquistar, Brasilia

Vaikka viikko on jo kulunut, olemme edelleen innoissamme konferenssin tapahtumista. Galina ja minä haluamme kiittää teitä vielä kerran energiasta ja yleisestä halustanne kehittää bisnestä ja globaalia Catalyst-verkostoa. Arvostamme todella paljon Catalyst Globalia alan huippuna! Se kehittää tiiminkehitysohjelmia, jotka vastaavat osallistujien uusiin odotuksiin ja haasteisiin niitä tarjoavien tiimien edessä. Jakamisen ja hauskuuden ilmapiiri oli todella upeaa!

Iliyana Dimitrova, Gea Events, Bulgaria

Jos olet itsenäisestä tiiminrakennusyrityksestä ja haluat lisätietoa Catalyst-yhteisöön liittymisestä...

klikkaa täältä

Mark Davenport

Liiketoiminnan kehitysjohtaja

Uusien mahdollisten kumppanien tunnistamista ja kutsumista mukaan Catalyst Globalin verkostoon

Kaikki uutiset