Catalyst Euro Zone 2016 London

Catalyst Global - Euro Zone 2016

Julkaistu 9.7.2016, julkaisija Mark Davenport

Catalyst Globalin toimitusjohtaja Guy Baker potkaisi Euro Zone 2016 -tapahtuman käyntiin hämmästyttämällä väkijoukkoa yksityiskohdilla ryhmän mahtavista saavutuksista viimeisten 12 kuukauden ajalta. Tämän jälkeen osallistujat valitsivat keskustelun aiheita Go Team – Go Engage -tablettipohjaisen sovelluksen avulla, mukaan lukien Myynti: johtamista syy edellä, vaikuttajaksi tuleminen, toistuvan liiketoiminnan tavoittelu, oppiminen & kehitys, markkinointi ja tuoteinnovointi.

Konferenssin pääteemaana oli yritysten sosiaalinen vastuu ja antamisen voima. Liityttyään maailmanlaajuiseen antamisen B1G1-hankkeeseen 8 kuukautta sitten vuoden 2015 loppupuolella, Catalyst Global -verkosto on jo sanut aikaan 225 549 B1G1-tekoa! Johnny Machiels Event Mastersilta Belgiasta puhui B1G1:n uskomattomasta vaikutuksesta, joka sillä on ollut sekä heidän tiimiinsä että heidän asiakkaisiinsa. Ryhmä keskusteli tavoista, joilla antamisen voimaa voitaisiin sisällyttää heidän liikentoimintaansa entistä enemmän ja otti osaa Go Team - Go Give -sovelluksen uuden version aktiiviseen peliin. Tiimit jalkautuivat Brightonin kujille suorittamaan sarjan haasteita, joissa onnistumiset loivat lisää B1G1-tekoja! Win-Win-tilanne!

Ensimmäisen päivän päättyessä edustajat osallistuivat rentoutuessaan oluen tai viinin parissa osaa vauhdikkaaseen tablettipohjaiseen Push It! -aktiviteettiin energisen seremoniamestarin, Ramses Van Ryssenin johdolla. Tässä vauhdikkaassa ja täysin mukaansatempaavassa ryhmäyttämisaktiviteetissa joukkueet taistelivat toisiaan vastaan suorittamalla joukon aivopähkinöitä ja fyysisiä ryhmähaasteita.

Jakaminen ja yhteistyö jatkui päivällisellä ja drinkeillä The Tempest -pubissa Brighton Beachilla, jossa juhlistettiin Team Building Irelandin Oran Mastertonin syntymäpäivää!

Toinen päivä käynnistyi tilaisuudella, jonka nimeksi oli annettu "Yksityiskohdat ovat ratkaisevia", jossa nähtiin 10 nokkelaa esitystä avaintuotteista. Jokaisen tuotteen esitteli valikoitu kumppani, jonka myyntiin ja toimitukseen kiinnittämä huomio oli johtanut kyseisen tuotteen suosioon heidän markkinoillaan. Vieraileva puhuja, Andy Fieldhouse Biz Group UAE:ltä, jatkoi jakamalla ryhmälle valistuneita oivalluksiaan palaavien asiakkaiden tavoittelusta..

Lounaan jälkeen eurooppalaisen verkoston jäsenet osallistuivat tehokkaan kokemuksellisen johtajuuteen ja suosittuun Mount Everestille kiipeämiseen perustuvaan oppimistyökalun, 'Peak Performancen', esittelypeliin.

Verkostoituminen jatkui pitkään konferenssin virallisen ohjelman päättymisen jälkeen ja se jatkuu edelleen verkossa verkostomme foorumilla innokkaana ja jännittävänä. Osallistujat olivat lopulta sitä mieltä, että heillä oli niin hauskaa jakaessaan kokemuksiaan muiden kanssa, että he aikovat tavata säännöllisemmin! Catalyst Globalin johtotiimi on innoissaan saadessaan jatkaa oppimista ja yhteistyöhön perustuvaa jakamista tavatessaan tiimejä Aasiasta ja Australaasiasta Asia Zone 2016 -tapahtumassa Kota Kinabalussa lokakuussa.

Se oli niin innostavaa ja oikeasti mahtavaa. Sain paljon uusia ideoita ja inspiraatiota tuotekehitykseen, myyntiin ja sain vastauksia tiettyihin tuotteisiin liittyviin kysymyksiini. Olen todella ylpeä saadessani olla teidän kaikkien yhteistyökumppani, sillä teette kaikki todella mahtavaa työtä maissanne. Oli mahtavaa kuulla tarinoitanne yrityksistänne, myynnistänne ja kokemuksistanne.

Dace Stipniece, Latvian maajohtaja

Kiitos teille kaikille lämpimästä vastaanotosta ja avoimuudestanne auttaessanne minut sisään Catalystin maailmaan ;) Minulla oli mahtavaa ja todella hauskaa Brightonissa, opin paljon tuotteista, parhaista toimintatavoista ja joistakin hankkeista, joista en ollut edes tietoinen... kiitos vielä kerran, olette todellisia ammattilaisia, korkealuokkainen yhteisö ja olen niin ylpeä olessani osa tiimiä!    

Monica Dymacz-Kaczmar, toimitusjohtaja, Exprofesso, Puola

Kuten aina, opin todella paljon parin päivän aikana ja jälleen kerran tajusin, kuinka tehokas mahtava verkostomme on. Sain paljon uusia kontakteja ja toivottavasti myös muutamia mahdollisuuksia, joita lähteä tavoittelemaan. Huoneessa oli myös todella paljon energiaa kahden päivän ajan, ihanaa kuulla se intohimo, jolla jokainen suhtautuu brändiinsä ja väkeensä!

Oran Masterton, mahdollisuuksien luoja, Xtreme.ie

Opimme paljon ja muut yhteisön jäsenet tekivät meihin vaikutuksen. Kaikki järjestelyistä yksittäisiin puheenvuoroihin oli mahtavaa ja hyvin hoidettua. Puhun omasta puolestani - se synnytti minussa henkilökohtaisesti vastakaikua. Muista Euroopan maista tullut väki oli erinomaista, kuin myös itse Catalyst Globalin johtoväki. Te kaikki teette mahtavaa työtä - jatkakaa samaan malliin! Toivomme tapaavamme teidät uudelleen, kenties jossakin eksoottisessa kohteessa...!

Nikola Havlova, tapahtumajohtaja, Maxin Prague 

Mark Davenport

Liiketoiminnan kehitysjohtaja

Uusien mahdollisten kumppanien tunnistamista ja kutsumista mukaan Catalyst Globalin verkostoon

Kaikki uutiset