Catalyst Euro Zone 2014 - London

Catalyst Global EuroZone 2014

Julkaistu 18.7.2014, julkaisija Mark Davenport

Catalyst Global EuroZone 2014 –konferenssi tarjosi hyvän kohtauspaikan samanhenkisille eurooppalaisille Catalystin kumppaniyrityksille kuunnella, toimia yhteistyössä, olla luovia ja lopulta hyötyä tiedon ja osaamisen jakamisesta. Catalyst Global EuroZone –konferenssi kokosi yhteen lahjakkaan verkoston lisenssikumppaneita 12:sta maasta: Britanniasta, Irlannista, Sloveniasta, Liettuasta, Espanjasta, Ranskasta, Portugalista, Suomesta, Venäjältä, Romaniasta ja Yhdistyneistä Arabiemiraateista.

Konferenssin teema oli 'Maksimoidaan bisnesmahdollisuutemme yhdessä'.

Päivän avasi Catalyst Globalin pääjohtaja Guy Baker, joka jakoi visionsa Catalyst Global -verkostolle, ja sai sen jälkeen palautetta osallistujilta. Guy Bergeaud, Team Building Francen pääjohtaja, johti “Kuka kukin on jättiläinen” -teemaista pikakokousosiota. Siinä oli seuraavat teemat: hinnoittelu, markkinointi, sosiaalinen media, myynti ja verkostoituminen, joista Andy Fieldhouse Biz Eventsistä, Cristian Hossu Universum Romaniasta ja Tim Shepley Blue Hat UK:sta pitivät presentaatiot. Tämä ohjelmanumero kirvoitti vilkasta keskustelua.

Tauon paikka!

Catalyst Global EuroZone -osallistujilla oli hyvin ansaittu kahvitauko, jolloin he saivat kiertää tutustumassa eri tapahtumien yksityiskohtiin: Rotanloukku, Eloisa ja Bam Bike.

Tauon jälkeen Andrew Fieldhouse piti oivaltavan esityksen, jonka nimi oli “Kuinka kasvattaa bisnestä tyhjästä”. Sen jälkeen Bluehat UK:n myyntijohtaja Richard Smith piti yleisöä innostaneen esityksen yrityksensä myyntitiimin rakenteesta ja myyntistrategiasta, ja erityisesti tiedusteluihin vastaamisesta.

Lounaan aikana osallistujat tutustuivat toistensa markkinointimateriaaliin.

Catalyst Globalin lisenssinhaltijoiden nälkä uusia innovatiivisia tiiminrakennusratkaisuja kohtaan on loputon, joten Fermin Guerrico, Teambuilding Spain, esitteli uuden tuoteidean, jossa mukana nelikopteri . Fermi kertoi, että tuote on vielä kehitys- ja ideointivaiheessa, ja että lentävien nelikopterien käytännöllisyyttä pitää vielä testata, mutta yleisö innostui tästä edulliseksi osoittautuneesta tuotteesta ja halusi lisätietoa.

Iltapäivä lähti käyntiin, kun Catalyst Globalin pääjohtaja Guy Baker päivitti GoTeam.guru-verkkosivun kuulumiset. Kari ja Bluehat UK:n Dave Turner pitivät sen jälkeen innostavan ja informatiivisen kyselytuokion GoTeamin tulevaisuudesta.

Sen jälkeen lavalle astui Dani Polajnar Teambuilding Academysta. Danin ajatukset Catalyst Global –verkoston sisäisestä vahvistamisestaesimerkiksi ristiinmyynnin, PR:n ja yhteisen brändäämisen avulla olivat tuoreita ja luovia. Guy jatkoi tästä esityksellä Catalyst-lähettilään roolista ja merkityksestä jokaisen lisenssinhaltijan osalta.

Aika aktivoitua!

Osallistujat pääsivät kokeilemaan uutta tuotetta, nimeltään Viskin viisaus, ja sen jälkeen lanseerattiin uudelleen Kansainväliset panokset, jossa esiteltiin uusi, jättikokoinen kartonki-keinuhevonen! Tämän jälkeen joukko jalkautui uuden ja ennen kokemattoman Go Teamin version pariin. Joukkueet juoksivat London Bridgeltä South Bankiin 30:n asteen helteessä päätyen suihkulähteeseen.

Luontoäiti osallistui omalla, näyttävällä valoshow'llaan, kun ryhmä nautti illallista jokilaivalla auringon laskiessa Thames-joella.

Catalyst Global on ylpeä luotuaan luottavaisen ilmapiirin ja eloisan tapahtuman, jossa alan ammattilaiset pääsivät verkostoitumaan ja jakamaan parhaita toimintatapojaan samanhenkisten kollegoiden kanssa kautta EuroZonen.

Catalyst Global kiittää seuraavia henkilöitä: Tim Shepley, Mandy Cole, Fiona Craven, Ami Coleman, Dave Turner, Corinne Tatham, Andy Fieldhouse , Timo Heinaro, Guy Bergeaud , Martin Bergeaud, David Bassett , Oran Masterton, Darius Lornsargis , Luis Trindade , Christian Hossu, Maria Varlamov, Ola Kastensson, Elena Kastensson, Dani Polanjnar, Fermin Gerrico sekä Daniel Simó. Kiitos osallistumisesta tapahtumaamme!

 

 

Mark Davenport

Liiketoiminnan kehitysjohtaja

Uusien mahdollisten kumppanien tunnistamista ja kutsumista mukaan Catalyst Globalin verkostoon

Kaikki uutiset