Catalyst America Zone Florida

Catalyst America Zone 2014

Julkaistu 18.9.2014, julkaisija Mark Davenport

Catalyst America Zone 2014 -konferenssi tarjosi Catalyst-yhteisön samanhenkisille yrityksille Amerikoiden alueella alustan kuuntelua, yhteistyötä, luovuutta ja jaetusta tiedosta hyötymistä varten.

Catalyst America Zone Florida

America Zone -konferenssi järjestettiin Orlandossa, Floridassa. Se kokosi yhteen lahjakkaan joukon Catalyst Globalin lisensoituja kumppaneita Amerikoista, mukaan lukien Kanadasta, Yhdysvalloista, Brasiliasta ja Curacaosta.

Yhdessä ydintilaisuuksista ryhmä tutkiskeli ja keskusteli erilaisista lähestymistavoistaan myyntiin ja markkinointiin. Kaikki kumppanit toivat sekä fyysistä että digitaalista markkinointimateriaalia selailtavaksi ja keskusteltavaksi. Iltapäivä omistettiin tiettyhen Catalyst Globalin tuotteiden analysoinnille. Huoneessa oli myös täysin koottu "Rotanloukku"!! Lisäksi esiteltiin Go Teamia ja sen laajempia käyttömahdollisuuksia.

Catalyst America Zone 2014

Americas Zone on todella uuden aallon harjalla, pullollaan potentiaalia. Pohjoisen vakiintuneiden markkinoiden ja Etelä-Amerikan nopeasti laajenevan markkina-alueen ansiosta America Zone 2014 tarjosi mahtavia kokemuksia osaamisen ja ideoiden jakamisesta lähentäen Catalyst Globalin ryhmää entisestään. Paikalla oli myös kumppaneita Amerikoiden ulkopuolelta, ja kaikki arvostivat heidän kokemustaan ja jakamaansa tietoa.

Kayaking Wekiva River System

Tapahtuman jälkeen Sharon Fischer Catalyst Globalin lisensoidulta kumppanilta Play with a Purpose -yhtiöstä esitteli Catalyst Globalin johtajille, Guy Bakerille & Mark Davenportille, Wekiva-joen vesistöä kajakeilla!

Midnight Kayaking Wekiva River System

Catalyst Globalin johtajat lähtivät innostuneina yhdentoista aikaan illalla harrastamaan hieman keskiyön melontaa!

"Ajankohta oli omituinen lähteä melomaan. Floridassa kuitenkin mikroskooppisen pienen planktonin luminesenssi saa aikaan vedenalaisen ilotulituksen kalojen syöksähdellessä kajakkien edellä. Paluu hotellille kahdelta yöllä toi mahtavan ja merkityksellisen yön päätökseen. Tätä on pakko kokeilla, jos käyt Floridassa." Guy Baker, CEO, Catalyst Global

Mark Davenport

Liiketoiminnan kehitysjohtaja

Uusien mahdollisten kumppanien tunnistamista ja kutsumista mukaan Catalyst Globalin verkostoon

Kaikki uutiset