Catalyst Network
catalyst team building japan

Work Happiness Japan

Alue: Japani

Yhteyshenkilöt: Etoh Katsuaki, Noudo Tetsuya

www.catalystteambuilding.jp

Work Happiness Japan on erikoistunut yritysten ryhmäyttämiseen, organisaation uudistuksiin, konsultointiin, johtamiskoulutuksiin, uusien työntekijöiden koulutusseminaareihin ja ryhmäyttämiseen konferensseissa & tapahtumissa.

Work Happiness on johtava asiantuntija yritysten ryhmäyttämisessä Japanissa ja se tarjoaa maailmankuuluja Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteita samojen kansainvälisten standardien mukaisesti. Seuraavan konferenssinne jäänmurtajista ja piristäjistä interaktiivisiin liike-elämän peleihin, joissa korostetaan tiiminne strategista ajattelua, yhteistyötä, suunnittelua ja ajan hallintaa, Work Happiness Japan pystyy räätälöimään mittatilaustyönä tehdyn ratkaisun tarpeisiinne.

Tokion keskellä Hamamatsu-chossa sijaitseva Work Happiness Japan järjestää ryhmäyttämisohjelmia ja henkilökunnan koulutusta koko Japanissa, myös suurissa keskuksissa kuten Tokiossa, Jokohamassa, Osakassa, Kiotossa, Narassa, Fukuokassa, Sapporossa sekä Japanin kaukaisemmissa osissa, kuten Fuji-Hakonessa, Nikkossa, Hakodatessa ja Shizuokassa. 

Vietettyään useita vuosia asuen ja työskennellen Amerikassa, toimitusjohtaja Shingo Yoshimura ja BDM Etoh “Katsu” Katsuaki ovat erittäin osaavia yritystapahtumien järjestämisessä myös Japanissa toimiville monikansallisille yhtiöille japanilaisten asiakkaiden lisäksi.

 

 

ワークハピネスのモット

株式会社ワークハピネスでは、「世界中の組織を、”Work Happiness”にあふれるチームに変えること。」をモットーに、スタンス強化系・スキル&ナレッジ強化系など目的に応じた新入社員・若手・管理職研修などの人材開発や、企業の変革期における戦略転換・風土変革などの組織改革コンサルティングを提供しております。