Catalyst Network
catalyst team building netherlands

Windshift Netherlands

Alue: Alankomaat

Yhteyshenkilöt: Alex Ten Klei

www.catalystteambuilding.nl

Alankomaissa Catalyst Globalin ryhmäyttämisohjelmat myy ja toimittaa WindShift, jolla on yli 13 vuoden kokemus tehokkaiden ryhmäyttämisaktiviteettien toimittamisesta.

Yli 13 vuotta sitten perustettu Windshift on Hollannissa liitetty kiinteästi rannalla tapahtuviin tapahtumiin, kuten leijan lennätykseen, rantajousiammuntaan ja hiekkapurjehdintaan. Yritys on suosittu ja tunnettu ratkaisu niiden yritysten joukossa, jotka etsivät ainutlaatuista ulkoilupäivää tai muuta henkilökunnan tapahtumaa. Nykyään ryhmäyttämisalalla erittäin kuuluisa Windshift on laajentanut tarjontaansa rannalta suuriin ja pieniin hauskoihin, kokemuksellisiin sisä- ja ulkotapahtumiin, jotka pohjautuvat ryhmäyttämisohjelmiin.

Kun Catalyst Globalin maailmanlaajuisesti toimiviksi todettu ryhmäyttämistuotteiden valikoima yhdistetään Windshiftin kokemukseen ja osaamiseen, Windshift kykenee tarjoamaan Hollannissa kohdennettuja ja räätälöityjä ryhmäyttämisratkaisuja. Windshiftin kautta Catalyst Globalin ryhmäyttämisohjelmat tarjoavat liike-elämän simulaatioita, joissa tutkiskellaan strategisten asiakassuhteiden hallinnan perusasioita; yksinkertaisesti hauskoja aktiviteetteja, jotka sitovat ryhmän yhteen; kilpailuhenkisiä ryhmäyttämiskokemuksia; musiikki- ja rytmityöpajoja; konferenssien piristäjiä ja jäänmurtajia sekä innovatiivisia aktiviteetteja ja liikkeelle tempaisevia aarrejahteja koko Alankomaissa.

Windshift on ylpeä siitä, että se keskustelee asiakkaiden kanssa hyvin yksityiskohtaisesti, jotta tiettyyn tapahtumaan valitaan oikea tuote, joka vastaa asiakkaan tarpeisiin.