Catalyst Network
visible catalyst greece

Visible - Visionary Business Learning

Alue: Kreikka

Yhteyshenkilöt: Dora Apostolopoulou, Eftychia Saroglou, Vaggelis Karastergios

www.catalystteambuilding.gr

Kreikassa Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteita myy ja toimittaa yksinoikeudella VISIBLE – Visionary Business Learning.

Meidän visiomme Visiblellä on toimia tärkeänä yhteytenä asiakkaidemme työntekijöiden sitouttamisstrategiassa ja vaikuttaa heidän henkilöstöhallintoonsa ja työilmapiiriinsä koulutuksen ja ryhmäyttämisohjelmien avulla.

Ryhmäyttämis- ja kokemuksellisen oppimisen ratkaisujen johtavana tarjoajana Kreikassa meidät tunnetaan erinomaisesta kokemuksestamme ja kattavasta osaamisestamme Kreikan ja kansainvälisten markkinoiden tarpeiden suhteen. Kuuntelemme asiakkaitamme ja tarjoamme räätälöityjä innovatiivisia ja käytännöllisiä koulutusratkaisuja, jotka pohjautuvat kokonaisvaltaiseen lähestymistapaamme ja toimintatapoihimme.

Intohimoisella ja kokeneella tiimillämme on kattavasti osaamista ja ymmärrystä siitä, miten muutos käyttäytymisessä voi saada aikaan myönteistä muutosta organisaatiossanne. Ratkaisumme toteutetaan vahvojen kokemuksellisten toimintatapojen ja joustavuuden avulla, jotta saavutetaan maksimaalinen ymmärrys ja tehokkuus. Ryhmäyttämisratkaisumme voidaan suunnitella vastaamaan yrityksenne kulttuuria ottaen huomioon toivomanne ryhmäyttämistulokset, oli kyseessä sitten pieni, kymmenen hengen ryhmä tai koko yritys.

Me sitoudumme suunnittelemaan teille ohjelman, joka on vaatimustenne mukainen riippumatta siitä, kestääkö ohjelma 1-2 tuntia, useamman päivän tai koko vuoden, ja joka muuttaa ja rikastuttaa väkenne elämää sekä henkilökohtaisella tasolla että työssä. Kaikki tämä on olennainen osa strategista työntekijöiden sitouttamissuunnitelmaanne, jolla on kestäviä liiketoiminnallisia etuja.