Catalyst Network
catalyst team building romania

Universum

Alue: Romania

Yhteyshenkilöt: Cristian Hossu

www.catalystteambuilding.ro

Universum Events on Catalyst Teambuildingin eksklusiivinen kumppani Romaniassa. Heidän strateginen sijaintinsa tarkoittaa, että he voivat järjestää ryhmäyttämisaktiviteetteja myös Moldovassa ja Serbiassa. is

Perustajajäsenten, joilla on yli 10 vuoden kokemus suurten tapahtumien järjestämisestä, vankan taustan myötä Universum on yritys, joka rakentuu “tapahtuma-arkkitehtuuri”-käsitteen ympärille.

Työmme pohjautuu loistavaan sekoitukseen mahtavia ihmisiä ja upeita ideoita. Projektimme tuovat yhteen asiantuntijoita eri aloilta, aina inspiroivista kouluttajista ja luovista tiedottajista erinomaisiin toteuttajiin, taiteilijoihin, suunnittelijoihin, muusikoihin, digitaalisiin edelläkävijöihin, taikureihin – mitä mieleesi tuleekaan, meiltä se löytyy!

Suunnittelemme ryhmäyttämisaktiviteettimme aina pitäen mielessä liiketoimintanne tavoitteet ja varmistaen, että aktiviteetissa on punainen lanka, joka sitoo yhteen kontekstin, ihmiset ja lopputuloksen. Toimitamme kokonaisen kokemuksen, jossa hauskanpito, oppiminen, adrenaliini ja runsas määrä energiaa yhdistyvät ikimuistoiseksi sekoitukseksi.

Vailla vertaansa oleva keskittymisemme tarpeisiisi asiakkaanamme sekä loputon energiamme saadessamme asioita tapahtumaan saa sinut hämmästymään. Anna meille mahdollisuus näyttää, että pystymme siihen, ja yllätämme sinut luovalla, mutta silti huokealla yrityksesi tarpeisiin vastaavalla konseptilla.

Voit vapaasti ottaa meihin yhteyttä ja pyytää ideoita ja innoitusta seuraavaa ryhmäyttämisaktiviteettiasi ja muita tapahtumiasi varten osoitteessa contact@universum.ro