Catalyst Network
catalyst team building slovenia

Teambuilding Academija

Alue: Slovenia, Itävalta

Yhteyshenkilöt: Dani Polajnar

www.catalystteambuilding.at

Slovenialaisella Teambuilding Academylla on Catalystin lisenssi yksinoikeudella Itävallassa ja Sloveniassa.  Keskeinen sijainti Euroopan sydämessä mahdollistaa kustannustehokkaiden tiiminrakennustapahtumien järjestämisen myös Unkarissa, Kroatiassa ja Italiassa.

Teambuilding Academy (TBA) on Balkanin alueella toimiva yritys, joka on omistautunut tuottamaan laadukkaita tiiminrakennusohjelmia. TBA toimii tiimiyttämisohjelmien valmistelussa, välityksessä, järjestelyissä ja toteutuksessa. Yrityksemme myös organisoi teemoitettuja tiiminrakennustapahtumia, bisnesseminaareja ja –konferensseja, sekä tekee tutkimuksia ja antaa konsultaatiota tiimityöstä.

Teambuilding Academy noudattaa asiakkaiden tarpeita ja tavoitteita, samoin kuin yksittäisen tiimin rakennetta ja ominaisuuksia, suunnitellessaan ja toteuttaessaan tiimiaktiviteetteja. Nämä elementit tekevät jokaisesta ohjelmasta ainutlaatuisen. Ammattimainen sertifioitujen tiimikouluttajien joukko ja luotettava tukitiimi mahdollistavat Teambuilding Academyn korkealaatuisten tiimiaktiviteettien tuottamisen.

Vuonna 2011 TBA sai arvostetun Constantinus Slovenia –palkinnon Slovenian liikkeenjohdon konsultointikamarilta (ZMCS), joka perustui yrityksen menestykseen toteuttaessaan tunnetulle globaalille yritykselle muutosprojektia. Constantinus Slovenia on palkinto parhaasta konsultointiprojektista, ja se annettiin vuonna 2011 ensimmäistä kertaa osana kansainvälisesti tunnettua Constantinus International –palkintoa. TBA sai palkinnon hallinnolle annetusta konsultoinnista, tuesta toteutuksessa sekä opastuksesta pehmeiden arvojen osalta kolmen erillisen, eri maissa sijainneen sivuliikkeen fuusioituessa.

Lisätietoa tiiminrakennusaktiviteeteista, tunnelman keventäjistä, konferenssin energiaa tuovista ohjelmista ja interaktiivisista bisnespeleistä Ljubljanassa, Wienissä, Venetsiassa, Milanossa, Prahassa, Roomassa ja Zagrebissa:info@tba.si