Catalyst Network
TeamBonding Catalyst USA

TeamBonding

Alue: USA

Yhteyshenkilöt: David Goldstein, Sam Goldstein

www.catalystteambuilding.com

Catalystin ryhmäyttämisohjelmia myy ja toimittaa Yhdysvalloissa TeamBonding, Yhdysvaltain johtava ryhmäyttämisyritys.

TeamBonding on järjestänyt mukaansatempaavia ryhmäyttämiskokemuksia Yhdysvalloissa viimeisten 20 vuoden ajan. Tuona aikana he ovat saaneet nähdä kollegoiden välisten vahvojen ja aitojen suhteiden hauskoilla ja mukaansatempaavilla ryhmäyttämisaktiviteeteilla vaalimisen hyötyjä. He uskovat, että hauskanpito saa aikaan todellisia tuloksia!

TeamBonding on yksi Yhdysvaltain arvostetuimmista ryhmäyttämisyrityksistä, tarjoten maailmanluokan palvelua, luotettavia tapahtumanjärjestäjiä sekä vertaansa vailla olevia tapahtumia. Tämä yritys on muun muassa seuraavien yritysten valinta: Google, Pandora, Nike, Apple, Coca-Cola, Ford Motor Company, IBM, McDonald’s, Microsoft, Starbucks, ja monta muuta.

TeamBonding uskoo leikin voimaan! He ovat ylpeitä siitä, että he järjestävät tuoreita, jännittäviä, strategisesti suunnattuja hauskoja ryhmäyttämisaktiviteetteja. Heidän tiiminsä tarjoaa saumattoman kokemuksen alusta loppuun aina asiakasvastaavista tapahtumien järjestäjiin kentällä sekä koulutettuihin paikallisiin toimijoihin. He varmistavat sen, että kokemuksenne on paras mahdollinen.

TeamBonding uskoo, että ryhmäyttämisen kohdalla huipputekniikka on tulevaisuuden suunta. Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteiden lisenssin myötä Team Bondingilla on käytössään uusinta uutta olevia tuotteita, joita erilaiset tiimit ympäri maailman ovat kokeneet Catalyst Team Buildingin verkoston kautta.