Catalyst Network
catalyst team building new zealand

Team Up Events

Alue: Uusi-Seelanti

Yhteyshenkilöt: Stu Robertson

www.catalystteambuilding.co.nz

“Haasta, inspiroidu ja saavuta” -mottoa noudattava Team Up Events tarjoaa laajan valikoiman yritys- ja yhteisötapahtumapalveluita koko Uudessa-Seelannissa.

Koettelemalla perinteisiä ajattelutapoja, Team Up Events haastaa tiimejä. Korostamalla tiimityön potentiaalia, Team Up Events inspiroi tiimejä. Team Up Events rohkaisee tiimejä työskentelemään yhdessä menestyksen toteuttamiseksi.

Team Up Events tekee henkilökohtaisesti töitä asiakkaidensa kanssa suunnitellakseen ja toimittaakseen tapahtumia, jotka ylittävät asiakkaan odotukset. Heidän tavoitteenaan on saada osallistujissa aikaan ymmärrystä ja arvostusta jokaisen yksilön tärkeydelle ja kollektiivista arvoa organisaatiolle inspiroivan yhteisyyden, yhteyden ja tiimityön kautta.

Team Up Events pyrkii saamaan tunnustusta ryhmäyttämisalan johtavana tekijänä Uudessa-Seelannissa innovatiivisen lähestymistapansa sekä ammattitaitoisten ja henkilökohtaisten asiakassuhteidensa kautta. Team Up Events asettaa aina asiakkaidensa tarpeet tärkeimmälle sijalle toimittaen tapahtumia, jotka keskittyvät laatuun ja joissa on henkilökohtainen loppusilaus.

Team Up Events on sitoutunut toimimaan suoraan ja läpinäkyvästi niin myynnin, toimituksen kuin myynnin jälkeisten asioiden suhteen – piiloyllätyksiä ei tule. Team Up Eventsin henkilökunta uskoo hauskanpitoon ja tuo tarttuvan myönteisen asenteensa kaikkeen tekemäänsä.

Team Up Events on sitoutunut omaksumaan uusia toimintatapoja ja tarkastelemaan nykyisiä toimintatapojaan. Tämän lähestymistavan myötä he liittyivät Catalystin ryhmäyttämisverkostoon, jolloin he pystyvät jakamaan kokemuksiaan, tekemään yhteistyötä ja innovoimaan muiden ryhmäyttämisyritysten kanssa ympäri maailman.