Catalyst Network
catalyst team building scotland

Team Challenge Company

Alue: Skotlanti, Englanti, Wales

Yhteyshenkilöt: Gerard Crowley, Jonathan Hazley

www.catalystteambuilding.co.uk

Skotlannissa sijaitseva Team Challenge Company on palkittu yrityksille ryhmäyttämis- ja viihdepalveluita tarjoava yritys, joka toimii koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Catalystin ryhmäyttämistuotteita Skotlannissa yksinoikeudella tarjoava Team Challenge Company tuottaa yli 400 korkean luokan yritystapahtumaa joka vuosi Iso-Britanniassa monille maailman menestyneimmille organisaatioille. Team Challenge Companyn väki on todellisia asiantuntijoita ryhmäyttämisen saralla ja tarjoaa ylpeänä tapahtumapalveluita, jotka on räätälöity mittatilaustyönä asiakkailleen ympäri Iso-Britanniaa.

He suhtautuvat tiimityöhön intohimolla ja ovat sitoutuneet tarjoamaan poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua. Team Challenge Companyn kokenut tapahtumanjärjestystiimi on asiantuntija tapahtumien kaikkien seikkojen suunnittelussa, järjestelyssä ja hallinnoinnissa. Heidät tunnetaan hyvin siitä, että he kiinnittävät paljon huomiota yksityiskohtiin, turvallisuuden korkeasta tasosta sekä sitoutumisesta siihen, että kaikki asiakkaat saavat yhtä lailla poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua.