Catalyst Network
catalyst team building hong kong

Team Building Asia

Alue: Hong Kong, Macao, Shanghai

Yhteyshenkilöt: Stuart Harris, David Simpson

www.catalystteambuilding.hk

Hong Kongissa, Macaossa, Singaporessa ja Shanghaissa konttoriaan pitävä Team Building Asia on toinen Catalystin ohjelmia tuottava yritys Kaakkois-Aasiassa.

Toimisto sijaitsee Hong Kongissa ja palvelee myös Kowloonia, Macaota ja muita Aasian kohteita.

Hong Kong on fantastinen kohde seuraavalle konferenssillenne! Siellä on useita paikkoja, joissa voi järjestää tiimiaktiviteetteja ja yrityksen koulutusohjelmia.
Voimme tuottaa ryhmähenkeä kohottavia pelejä tai tutustumista helpottavia ohjelmia konferenssitiloissa, tai tutkailla mitä Hong Kongilla on tarjottavana ulkona toteutettavissa aktiviteeteissa.
Hong Kong tunnetaan paikkana, jossa itä kohtaa lännen. Kiinalaiset juuret ja brittiläisvaikutteet ovat sekoittuneet toisiinsa ja kehittyneet todella ainutlaatuiseksi paikaksi. Huippumoderni ja monikulttuurinen yhteiskunta ja kiinalaiset tavat ovat sopusoinnussa keskenään.
Hong Kongilla on rikas tarjonta mahtavia nähtävyyksiä, kuten the Peak, Victoria Harbour ja jättiläisbuddha. Kontrasti henkeäsalpaavan kaupunkisiluetin, perinteisten nähtävyyksien ja kauniiden luonnonkohteiden välillä on koettava itse.

Lähistöllä oleva Macao tarjoaa myös monia erinomaisia konferenssitiloja ja sekin upea vaihtoehto seuraavalle konferenssillenne.

Shanghai on Kiinan kaupallinen pääkaupunki ja sen vaikutusvaltaisin taloudellinen keskus, jossa kohtaavat kansainvälinen kauppa, kulttuuri, tiede ja teknologia. Konferenssiohjelman aikana osallistujat tuntevat modernin Kiinan sykkivän kehityksen joka sopii yhteen konferenssin tai kokouksen ainutlaatuisen elämyksen kanssa.

Shanghai sijoittuu strategisesti keskelle Kiinan rannikkoa, ja sen satama onkin yksi vilkkaimmista maailmassa. Ei ole parempaa paikkaa pitää bisnessimulaatiota kuin tämä, kun tavoitteena on saada sijoitukselle parempaa tuottoa: ei tarvitse kuin katsoa ympärilleen ja kaikki on täällä.

Riippumatta Shanghaissa vietetyn ajan pituudesta päivät ovat varmasti täynnä ohjelmaa, mutta käyttämällä yhden niistä Catalyst Asian aarteenetsintä-ohjelmaan voimme näyttää sinulle Shanghain ihmeitä.

Kulttuurienväliset, kansainväliset ja virtuaalitiimiaiheet kuuluvat erikoisuuksiimme, samoin kuin johtajuuteen ja sosiaalisiin haasteisiin liittyvät teemat. Useimmat ohjelmistamme voidaan tuottaa joko englanniksi tai kiinaksi.

Lue lisää täältä: www.catalystteambuilding.asia