Catalyst Network
catalyst switzerland

Catalyst Switzerland

Alue: Sveitsi

Yhteyshenkilöt: Katerina Georgieva, Victor Sabev

www.catalystteambuilding.ch

Verbieristä käsin toimiva Catalyst Switzerland tarjoaa laajan valikoiman ryhmäyttämisaktiviteetteja, liike-elämän pelejä ja konferenssien piristeitä koko Sveitsissä.

Catalyst Switzerland suunnittelee yritystapahtumia, jotka inspiroivat, motivoivat ja kehittävät tiimejä. Heidän tapahtumansa räätälöidään yritysten, kohdejärjestelytoimistojen ja tapahtumayritysten erityislaatuisten organisaatiokohtaisten vaatimusten mukaan. Catalyst Switzerland tekee henkilökohtaisesti töitä asiakkaidensa kanssa luodakseen ja toimittaakseen ohjelmia, jotka vastaavat heidän ainutlaatuisia tarpeitaan ja kyseessä olevaa tilannetta, mukaan lukien henkilökunnan kehitystä, muutosjohtamista, verkostoitumista, strategista suunnittelua, kommunikaatiota, prosessikehitystä, asiakassuhteiden hallintaa tai CSR:ää. Heidän tavoitteenaan on saada jokainen osanottaja mukaan ja saada heidät ymmärtämään ja arvostamaan yksilön tärkeyttä ja sekä luoda kollektiivista arvoa organisaatiolle.

"Catalyst Switzerlandin toteuttamat kokemukset sitovat tiimiänne yhteen ja herättävät liiketoimintanne arvot henkiin. Tapahtumamme ovat tarkasti suunniteltu yhdistelmä hauskanpitoa ja kokemuksellisen oppimisen uskomatonta voimaa. Me elämme yrityksemme arvojen mukaisesti joka päivä. Uskomme, että tämä saa meillä aikaan onnistumisen kulttuuria, jota jaamme kaikille yrityksille, joiden kanssa työskentelemme."

 

Katerina Georgieva, CEO (Creative Event Organizer)

Jos etsit apua ryhmäyttämisaktiviteetin, tapahtuman, henkilökunnan retkipäivän tai yrityksen henkilökuntapäivän suunnitteluun Sveitsissä, keskustele Catalyst Switzerlandin tiimin kanssa.