Catalyst Network
catalyst team building germany

Spielgestalter

Alue: Saksa

Yhteyshenkilöt: Markus Ruese, René Wittek

www.catalystteambuilding.de

Markus Ruese ja René Wittek perustivat "Spielgestalterin" tammikuussa 2013. Spielgestalter tunnetaan suositun sisätiloissa pelattavan ryhmäyttämishaasteen, Beat the Boxin, kehittäjänä sekä tablettipohjaisten GPS-tapahtumien järjestäjänä ympäri Saksaa.

Spielgestalter tarjoaa vaikuttavan valikoiman ammattitaidolla suunniteltuja Catalyst Team Building -tuotteita läpi Saksan. Osana Catalystin verkostoa he tarjoavat myös Catalyst Globalin takuun laadunvarmennuksesta, kattavasta kokemuksesta, todistetusta osaamisesta ja korkealaatuisesta toimituksesta yritystapahtumien ja ryhmäyttämistuotteiden järjestämisessä ja toimittamisesta.

Spielgestalter pystyy räätälöimään ratkaisun, joka sopii tiimisi ainutlaatuisiin tarpeisiin ja kyseiseen tilanteeseen, kuten henkilökunnan kehitykseen, muutosjohtamiseen, verkostoitumiseen, strategiseen suunnitteluun, kommunikaatioon, prosessin kehitykseen, asiakassuhteiden hallintaan tai CSR:ään.

Keskeisellä sijainnilla Kölnissä sijaitseva Spielgestalter pystyy toimittamaan Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteita Düsseldorfissa, Bonnissa, Aachenissa, Rurgebietissa, Frankfurtissa ja koko Saksassa sekä suurille että pienille ryhmille.