Catalyst Network
catalyst team building finland

Seikkailu Oy

Alue: Suomi

Yhteyshenkilöt: Timo Heinaro

www.catalystteambuilding.fi

Täysin suomalainen tiimitapahtumayritys! Seikkailu on Suomen edelläkävijä ulkoilmaryhmäyttämisessä, seikkailuaktiviteeteissa ja erikoislaatuisissa osallistavissa tapahtumissa.

Helsingissä majaansa pitävä yritys toimii maan joka kolkassa, Suomenlahden rannoilta etelässä aina Lappiin napapiirin yläpuolelle.

Seikkailu on myös edelläkävijä ihmisten suorituskykyä parantavien ohjelmien toteutuksessa oman “Fincentive”-verkkotyökalujensa avulla sekä äärimmäisen mukaansatempaavien ja palkitsevien kannustinohjelmien toimittamisessa yritysasiakkailleen. Seikkailun tiimi on erikoistunut ainutlaatuisten yritysten ryhmämatkaohjelmien järjestämiseen ympäri maapalloa, minkä vuoksi the Society of Incentive & Travel Executives on palkinnut sen ensimmäisellä (ja vielä ainoalla) Crystal Award -palkinnolla pohjois-Euroopassa maailman parhaiden kannustinmatkojen toimittamisesta.

Lisätietoja ryhmän sitomisesta yhteen, työntekijöiden sitouttamisesta, kannustimista ja erityislaatuisista ryhmämatkaohjelmista, käy osoitteessa www.seikkailu.fi

“‘Ekat kerrat' ja 'Ei koskaan ennen -kokemukset' hämmästyttävät kannustinveteraaneja“

Crystal Awards -komitea

 

“ Seikkailu keksii uskomattoman luovia ohjelmia”

Conference & Incentive Travel Magazine