Catalyst Network
catalyst team building costa rica panama

PREMIO Team Building

Alue: Costa Rica, Panama

Yhteyshenkilöt: Rolando Ramiez

www.catalystteambuilding.cr

Costa Ricassa ja Panamassa Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteita myy ja toimittaa yksinoikeudella PREMIO Team building.

PREMIO team buildingin menestys perustuu raikkaaseen lähestymistapaan, joka keskittyy asiakkaiden kuunteluun ja toivottuja tuloksia vastaavien ryhmäyttämisaktiviteettien, ryhmäyttämispelien ja ryhmäyttämisharjoitusten suunnitteluun ja toimitukseen saaden aikaan kestäviä vaikutuksia organisaation hyvinvoinnissa ja sen väen onnellisuudessa. Me uskomme, että jokaisen tehokkaan tiimin perustana on taidokas kommunikaatio, ryhmätyö, johtajuus ja tiimin ryhmäytyminen.

Me PREMIOlla saamme aikaan muutosta ja rikastutamme ihmisten elämää sekä henkilökohtaisella tasolla että työn kannalta ryhmäyttämis-, koulutus- ja kokemuksellisen oppimisen ohjelmilla. Etsitte sitten hauskoja ryhmäytymisaktiviteetteja, interaktiivisia liike-elämäpelejä, liikkeelle lähettäviä tekniikkapohjaisia ohjelmia, konferenssien piristäjiä tai jäänmurtajia, meiltä löydätte oikean ratkaisun.

PREMIO team buildingillä me räätälöimme ratkaisuja sopimaan tiiminne ainutlaatuisiin tarpeisiin sekä toivottuihin lopputuloksiin, kuten henkilökunnan kehitys, muutosjohtaminen, verkostoituminen, strateginen suunnittelu, kommunikaatio, prosessin kehittäminen, asiakassuhteiden hallinta tai CSR.  Osana Catalyst Globalin verkostoa, me tarjoamme Catalyst Globalin takuun laadun korkealuokkaisesta varmistuksesta, tuotteen erinomaisuudesta ja kattavasta kokemuksesta yritystapahtumien ja ryhmäyttämistuotteiden järjestämisessä ja toimittamisessa.

Intohimoisesti työhönsä suhtautuvalla tiimillämme on kattavasti kokemusta, osaamista ja ymmärrystä sen suhteen, miten muutos käyttäytymisessä voi vaikuttaa tiiminne suoritukseen. Rakastamme sitä, mitä teemme ja uskomme käyttäytymisen muutosten voimaan muutoksen aikaansaamisessa organisaatiossanne ja tiiminne suorituskyvyssä. Olemme ylpeitä siitä, että suunnittelemme ja toimitamme ryhmäyttämistapahtumia, jotka ovat hauskoja, rakentavia ja haastavia.