Catalyst Network
outdoor living catalyst malta

Outdoor Living Malta

Alue: Malta

Yhteyshenkilöt: Danica Fava

www.catalystteambuilding.com.mt

Outdoor Livingillä on Catalystin ryhmäyttämistuotteiden myynnin ja toimittamisen eksklusiivinen lisenssi Maltan saarilla, kauniin Välimeren sydämessä sijaitsevassa valtiossa.

Kahden viimeisen vuosikymmenen aikana yrityksen perustamisen jälkeen Outdoor Living Malta on luonut kivenkovaa mainetta rakkaudellaan ryhmäyttämistä kohtaan ja halullaan tuoda mukaan pieni ripaus seikkailua kaikkeen, mitä he tekevät. Itse asiassa, Outdoor Livingin tavoitteena on aina tarjota ikimuistoisia hauskoja ja räätälöityjä ryhmäyttämistapahtumia, jotka vastaavat asiakkaan tarkkoja kriteerejä – aina meritaisteluista ja keskiajan turnajaisista ylelliseen purjehdukseen ja zorbaukseen Maltan maaseudulla.

Yritystä johtaa tiimi, joka suhtautuu tekemäänsä työhön äärimmäisen intohimoisesti. He ovat ylpeitä siitä, että he ovat luovia, hauskoja työkumppaneita sekä ammattitaitoisia ja innokkaita kiinnittämään oleellista huomiota joka ikisen tapahtuman yksityiskohtiin – niin suurissa kuin pienissä tapahtumissa.

Outdoor Living on todellakin pätevä järjestämään kaikenkokoisia ja –näköisiä tapahtumia. Vuonna 2008 he järjestivät vielä nykyäänkin suurimman Maltalla koskaan järjestetyn ryhmäyttämistapahtuman – dynaamisen aktiviteettisarjan tuhannelle osanottajalle Bosch Power Toolsilta. Tapahtuman järjestäminen vei neljä viikkoa ja itse tapahtumapäivänä tarvittiin huimat 175 ohjaajaa – se todellakin ansaitsi paikkansa Maltan historiankirjoissa!

Outdoor Livingin tiimi on luonnollisesti järjestänyt yllin kyllin muitakin toiminnantäyteisiä tapahtumia vuosien varrella, sekä kansainvälisiin konferensseihin että kannustematkailuryhmille, kuin myös paikallisille yrityksille, jotka ovat halunneet lisätä jotakin erilaista koulutusohjelmiinsa.  

Outdoor Living on osa tunnettua Synergix Events Groupia, johon kuuluvat myös Powerhouse ja Synergix Events.

Lisätietoja ryhmäyttämisaktiviteeteista, jäänmurtajista, konferenssien piristäjistä ja interaktiivisista liike-elämän peleistä Maltalla ja Gozossa saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@outdoorlivingmalta.com