Catalyst Network
catalyst team building ireland uk

Orangeworks

Alue: Irlannin tasavalta, Yhdistynyt kuningaskunta

Yhteyshenkilöt: David Bassett, Oran Masterson, Will Powderly

www.catalystteambuilding.ie

Orangeworks on Irlannin johtava ryhmäyttämisyritys, joka toimittaa Catalystinn ryhmäyttämisaktiviteetteja, like-elämän pelejä ja konferenssien piristäjiä koko Irlantiin ja Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.

Orangeworksin yrityskokemukset sitovat tiiminne ja heidän ajattelutapansa yhteen herättäen liiketoimintanne arvot henkiin. Te ja vaatimuksenne olette etusijalla Orangeworksin tiimille. He suunnittelevat ja toteuttavat mittatilaustyönä maailmanluokan ryhmäyttämiskokemuksia, jotka on räätälöity tarkkojen organisaatiokohtaisten vaatimusten mukaan yrityksille, kohdejärjestelyjä toimittaville yrityksille, tapahtumayrityksille ja premium-luokan yksityisjuhliin. Tiimillänne on hauskaa samalla, kun hyödynnätte kokemuksellisen oppimisen ja pelillistämisen uskomatonta tehoa. Orangeworksin intohimoinen ja kokenut tiimi on käytettävissä luodakseen ja toteuttaakseen poikkeuksellisen kokemuksen, jonka sinä ja tiimisi muistatte ikuisesti.

Vuonna 2003 perustettu Orangeworks on uudistanut ilmettään – aiemmin se toimi nimillä Xtreme.ie ja teambuilding.ie. Irlannissa Orangeworks järjesti yli 600 tapahtumaa vuonna 2016, ja nyt kun sillä on lisenssi Catalystin ryhmäyttämistuotteiden toimittamiseen Pohjois-Irlantiin ja Britanniaan, heidän tavoitteenaan on järjestää 1 500 tapahtumaa vuoden 2018 koittaessa

Orangeworksin irlantilaisiin asiakkaisiin lukeutuu noin 60 hotellia, muun muassa Carton House, Powerscourt ja BrookLodge. Yritysasiakkaita ovat muun muassa Google ja Deloitte. Yrityksellä on Bear Grylls Survival Academyn, Land Rover Experiencen ja Jaguarin Art o Performance Tourin eksklusiiviset lisenssit Irlannin markkinoilla.

Jos etsit apua ryhmäyttämisaktiviteetin, tapahtuman, työpaikan retkipäivän tai yrityspäivän järjestämiseen Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Irlannissa, keskustele Orangeworksin tiimin kanssa.