Catalyst Network
catalyst team building czech

Maxin Prague

Alue: Tšekki

Yhteyshenkilöt: Jarmila Skorikova, Jakub Skorik

www.catalystczechrepublic.com

Catalyst Team Buildingin tuotteita Tšekin tasavallassa myy ja toimittaa yksinoikeudella Maxin PRAGUE, johtava ryhmäyttämis-, kohdepalveluja tarjoava, tapahtuman hallinta- & tapahtumatuotantoyritys.

Alan asiantuntijan, Jarmila Skorikovan, vuonna 1999 perustama Maxin PRAGUE ja sen monimuotoinen kokeneiden alan ammattilaisten tiimi, joka on omistautunut tarjoamaan ylivoimaista palvelua, tunnetaan yhtenä alan johtavista yrityksistä Prahassa ja Tšekin tasavallassa. Se tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisia mukautettuja palveluita kaikilla kokousten, kannustimien, konferenssien ja tapahtumien osa-alueilla. Vuonna 2013 Maxin PRAGUE juhlisti menestystään tapahtumajärjestämisen saralla liittymällä arvostettuun maailmanlaajuiseen DMC-liittoon, Euromiciin.

Maxin PRAGUE on hyvin kokenut yritys: se on järjestänyt yli 1 200 MICE-alan tapahtuma, tuottanut palveluitaan yli 400 000 asiakkaalle, joista osa on maailman arvostetuimpia yrityksiä. Koska Maxin PRAGUE on paikallinen perheyritys, jolla on pitkäkestoiset suhteet paikallisiin toimittajiin, se kykenee aidosti luomaan asiakkailleen parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Maxin PRAGUEn erittäin koulutettu ja kokenut tiimi kerää kokemusta ja näkökulmia kaikilta maahan suuntautuvan turismin osa-alueilta, minkä vuoksi he kykenevät tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua asiakkailleen aina myyntihetkestä järjestämiseen ja toimitukseen. Panostaen innovaatioon, koulutukseen ja teknologiaan, Maxin PRAGUE toimittaa Catalystin ryhmäyttämisaktiviteetteja samojen poikkeuksellisen korkeiden laatustandardien mukaan. Etsitte sitten ryhmäyttämisaktiviteettia hauskan, ikimuistoisen yhteisen kokemuksen luomiseksi tiimillenne seuraavan Prahan tapahtumanne yhteyteen tai tavoitteenanne on innostaa tiimiänne kohti tiettyjä yrityksen tavoitteita ja arvoja ryhmäyttämiskokemuksen avulla, Maxin PRAGUEn tiimi on valmiina työskentelemään kanssanne kehittääkseen ratkaisun, joka sopii yksilöidenne, tiiminne ja yrityksenne tarpeisiin parhaiten.

Maxin PRAGUE – yhden pysähdyksen kauppa kaikkiin ryhmäyttämis-, kohdepalvelu- ja tapahtumatarpeisiinne Tšekin tasavallassa.