Catalyst Network
mare motivasyon catalyst turkey

Mare Motivasyon

Alue: Turkki

Yhteyshenkilöt: Ediz Çamoglu, Banu Olcay

www.catalystturkey.com

Mare Motivasyon tuottaa Catalystin ohjelmat yksinoikeudella Turkissa. Toimisto sijaitsee keskeisesti Istanbulissa, josta käsin se palvelee molempia Bosporin puolia, Antalyaa ja koko Turkkia tuottaen laadukkaita tiiminrakennusohjelmia.

Uskomaton Ediz Camoglu johtaa Catalyst Turkeyta luotettavan ja ammattimaisen tiiminsä avulla tuottaen ainutlaatuisia ja innovatiivisia ohjelmia. Mare Motivasyon on erikoistunut tuottamaan luovia konferenssiohjelmateemoja, toteuttaen ne ainutlaatuisella ja jännittävällä lähestymistavalla, joista osallistujat nauttivat takuulla.

Laajasta valikoimasta bisnespelejä, konferenssien tunnelman keventäjiä ja ryhmähengen rakentamisaktiviteetteja löytyy jokaiselle jotakin. Catalyst Turkey on hyvin liikkuvainen: tiimiaktiviteetteja voidaankin toteuttaa missä tahansa konferenssipaikassa, sisällä tai ulkona, ja minkä tahansa kokoiselle osallistujajoukolle.

Catalystin tapahtumilla voidaan myös johdattaa osallistujat tutustumaan Turkin kulttuurisiin ihmeisiin, kuten Istanbulin vanhankaupungin kohokohtiin, risteilyyn Bosporinsalmella sekä turkkilaisen keittiön herkkuihin.

Lisätietoa täältä www.catalystturkey.com