Catalyst Network
catalyst team building colombia

Kadoma Outdoors

Alue: Kolumbia

Yhteyshenkilöt: Daniel Trujillo, Lina Nuñez, Daniel Buritica, Carlos Lopez

www.catalystteambuilding.co

Kadoma Outdoors, jonka päätoimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Bogotassa, on omistautunut tarjoamaan parhaita ryhmäyttämisohjelmia ja yritystapahtumia koko Kolumbian alueelle.

Ulkoilmakoulutusohjelmiensa ja Catalyst Globalin monimuotoisen ryhmäyttämisaktiviteettivalikoiman avulla Kadoma Outdoors tarjoaa osanottajille mahdollisuuden parantaa omia taitojaan, jolloin he pystyvät kasvattamaan motivaatiotaan työtehtävien ja henkilökohtaisten sitoumusten edessä. Kadoma Outdoors tuottaa asiakkailleen arvoa suunnittelemalla ja kehittämällä työpajaratkaisuja, jotka on räätälöity vaatimusten mukaan ja jotka kasvattavat vahvoja yksilöitä ja dynaamisia tiimejä.

Tarvitsitpa sitten mitä tahansa, Kadoma Outdoors pystyy räätälöimään ratkaisun, joka täyttää tiimisi ainutlaatuiset tarpeet tuoden kestäviä tuloksia, oli tavoitteena sitten henkilökunnan kehittäminen, muutosjohtaminen, verkostoituminen, strateginen suunnittelu, kommunikaatio, prosessikehitys, asiakassuhteiden hallinta tai CSR. Tee valintasi ulkoilmaan sijoittuvien ryhmäyttämisaktiviteettien, konferenssin piristäjien, interaktiivisten liiketoimintapelien, musiikin & rytmin sekä luovien tiimiratkaisujen valikoimasta.

Kadoma Outdoorin ystävällinen ja kokenut henkilökunta on koulutettu nimenomaan hallinnoimaan oppimisprosessia ulko- ja sisäryhmäyttämisaktiviteettiensa kautta. Osanottajia opastetaan oppimisessa kommunikaation, johtajuuden ja päätöksentekotaitojen hiomiseksi samalla, kun pidätte hauskaa!

Kadoma Outdoors tekee tiiviisti yhteistyötä paikallisten nuorten voimauttamisen kanssa työskentelevien yhdistysten kanssa: Recojo ja Bakongo, jotka kummatkin ovat saaneet maailmanlaajuista tunnustusta toiminnastaan.