Catalyst Network
catalyst team building georgia

Grata DMC

Alue: Georgia

Yhteyshenkilöt: Irma Kodua

www.catalystteambuilding.ge

Gata DMC on johtava kohdejärjestelyjä tekevä toimisto Georgian alueella. Heillä on konttorit Georgiassa, Azerbaidzanissa ja Puolassa. Grata DMC hyödyntää vuosien kokemustaan kansainvälisten ja paikallisten yritys- ja yksityistapahtumien järjestämisessä, ja heidän maineensa on erinomainen, sillä he tarjoavat poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua toimittaessaan Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteita.

Grata tarkoittaa tervetuloa. Tämä tervetulleeksi toivottava asenne on Grata DMC:n koko filosofian ydin. Heidän tehokas ja kokenut tiiminsä on hyvin varustautunut tarjoamaan ainutlaatuisia ja unohtumattomia ryhmäyttämiskokemuksia. Grata DMC on ylpeä laajasta kokemuksestaan ja tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa oikean ryhmäyttämisaktiviteetin valitsemiseksi, jolla saadaan aikaan kestäviä tuloksia. Asiakastyytyväisyys on heille kaikista tärkeintä.

Gratan tiimi koostuu joukosta erittäin lahjakkaita ammattilaisia, joilla on runsaasti kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja ryhmäyttämisalalta. Tunnetun ammattitaitonsa ja kattavan Catalystin ryhmäyttämistuotevalikoiman ansiosta Grata DMC on erittäin kykenevä toimittamaan ainutlaatuisia ryhmäyttämiskokemuksia joka kerta – oli kyse sitten suuresta tai pienestä tapahtumasta – varmistaen, että jokainen kokemus on ikimuistoinen ja kestävä.