Catalyst Network
catalyst team building poland

Exprofesso

Alue: Puola

Yhteyshenkilöt: Monika Dymacz

www.catalystteambuilding.pl

Puolassa Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteita myy ja toimittaa yksinoikeudella ExProfesso, Krakovassa sijaitseva DMC-yritys (kohdejärjestelyjä tekevä toimisto). Vuodesta 2003 lähtien ExProfesson on toimittanut yritysryhmille ryhmäyttämis- ja koulutusohjelmia, joiden pääpainopiste on ollut kokemuksellisessa oppimisessa kestävien muutosten saavuttamiseksi organisaatioissa.

ExProfesso tarkoittaa toimintatapaa – “ammattitaitoisesti” ja “ammattiosaamisen mukaisesti”. Tämä sana, joka toimii heidän yrityksensä selkärankana, on tehnyt heistä alalla tunnetun ammattitaitoisuudestaan, luotettavuudestaan sekä myös intohimostaan ja innovaatiostaan.

ExProfesso pitää huolen siitä, että sen lisäksi, että heidän ohjelmansa ovat hauskoja ja mukaansa tempaavia, niistä on olennaista hyötyä liiketoiminnalle, joka saa aikaan kestäviä muutoksia yksilöissä, tiimeissä ja yrityksissä. Kokemuksellisen oppimisen tehon kautta yksilöt voivat oppia oikeiden päätösten teosta ja niiden seuraamusten ennakkoinnista. Oli kyseessä sitten sisä- tai ulkotapahtuma, pelillistämisen hyödyntämisen avulla yksilöt voivat keskittyä tärkeimpiin johtamisen ongelmiin turvallisessa ympäristössä, joka mahdollistaa oppimisen kokeilemisen kautta. He ovat myös hyvä väline ryhmäyttämisessä, kommunikaation parantamisessa ja yhteistyön edistämisessä osanottajien kesken.

ExProfesson tiimi on sitoutunut tarjoamaan laadukasta palvelua ja on ylpeä asiakastehokkuudestaan. Läheisten asiakassuhteiden kautta he tarkkailevat ja analysoivat ohjelman vaikutusta pitkään ohjelman järjestämisen jälkeen varmistaakseen, että tuloksena on kestävää myönteistä muutosta. Tämä vaatii huomion kiinnittämistä avoimeen kommunikaatioon kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa, jotta voidaan varmistaa se, että he saavat tietoa myös tulevia projekteja varten. ExProfessolle kaikki palaute on arvokasta.

He uskovat, että liike-elämä muuttuu jatkuvasti ja he sen myötä. ExProfesson tiimi on ketterä liikkeissään ja aina etsimässä innoitusta toimittaakseen nykyaikaisimpia luovia ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka soveltuvat parhaiten tiimisi tarpeisiin. Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotevalikoiman ansiosta ExProfesson hyvin koulutettu ja kokenut henkilökunta omaa hyvät valmiudet toimitaakseen ryhmäyttämis- ja koulutusohjelmia suosituimpiin matkakohteisiin ympäri Puolan.

Ota yhteyttä ExProfesson tiimiin tänään saadaksesi selville, miten he voivat työskennellä kanssasi saadakseen aikaan kestävää positiivista muutosta tiimissäsi.